Forumet - hörde att ett awesome album kom ut i helgen

hörde att ett awesome album kom ut i helgen

1116 0 17
jag skulle startat en tråd i lördags, men pga dålig planering så blev det inget av det, då jag har en fullständig minneslucka från typ åtta på kvällen (releasefest och grejer). så det får bli en tråd nu i stället.

http://cultofanomie.se/?page_id=405

cult of anomie presenterar sitt nya album, partilinjen, för gratis nedladdning enligt creative commons-licens. vi var dessvärre för dåliga pirater för att fixa en torrent, så det fick bli direktnedladdning tills vidare. om någon orkar fixa en torrent så får ni gärna länka i tråden, albumet är fritt att sprida för ickekommersiellt bruk. än så länge så är det upplagt i mp3-format, flac kommer nog senare i veckan. om någon har anmärkningar på releasen (utöver att den distribueras zippad som direktnedladdning) så är det bara att presentera förslag om förbättringar. eller om någon skulle ha åsikter om musiken, det får väl också anses vara ett giltigt ämne.

mycket nöje.

Image

ÄNDRAT 2011-04-07 14:57


ÄNDRAT 2011-04-07 14:58
http://open.spotify.com/album/5ZTMBJ0EcmYtNjeKMh9x3O

Spana också in:

Literatus:

Diggar synten på kilometer 101.


tror att det är enda arpeggierade synthen på hela albumet, vi har gått in rätt hårt för att faktiskt ha spelade synthar. fast det går inte riktigt att ersätta en redigt mekanisk synth ibland.

ännu en rolig detalj är att gott om folk under produktionen anmärkt på att trummorna låter för digitala. det är roligt eftersom vi tidigare under lång tid använt trummaskin, men det är livetrummor på hela albumet.
Roll on:

Lyssnat igenom lite, låter mycket bra, bra texter, gillade dock inte riktigt sångrösten i Nil.


har också varit lite tveksam till sången på den, till och från, men ibland är jag rätt nöjd med den. tror det har rätt mycket att göra med volym och lyssning. vet inte riktigt om det är sången eller mixningen som är att skylla i det här fallet.