Forumet - "Homosexuella kan äta annan pasta"

"Homosexuella kan äta annan pasta"

4586 1 81

När Radio 24 frågar hur Guido Barilla tror att hans attityd påverkar homosexuella pastakonsumenter svarar han:

– Tja, om de gillar vår pasta och vårt budskap kommer det att äta den; om de inte gillar den och de inte gillar vad vi säger kommer de att äta annan [pasta].
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/barilla-homosexuella-kan-ata-annan-pasta_8557988.svdReaktioner, tankar eller annat?

Jag tycker själv att det är väldigt märkligt av barilla men jag äter inte deras produkter hemma så behöver inte sluta köpa deras produkter. Dock blir jag nyfiken på om skollunchen innehåller barillas produkter.

Spana också in:

Ironiska i detta är hur deras reklam "upplev kärlek på italienska" har en stark förbindelse till vad deras religion (katolicism) förespråkar gällande homo-/bisexualitet. Italienarna har en sträng syn överlag gällande homo-/bisexualitet. Man kan sedan läsa att han försöker ursäkta sig med att han inte "egentligen" menade så. Sneaky. HBTQ-rörelsen i Italien har uppmanat alla att sluta konsumera Barillas produkter vilket tycker jag är helrätt. 

Riktigt äckligt sagt, dios mio.

Störtlöjlig aktion av homolobbyn. Bara för att man inte får som man vill uppmanar man till bojkott av en produkt. Varför ska dem synas och höras överallt? kan man inte lämna något ifred någon gång? Hoppas barilla står på sig för sina uttalanden. Behövs fler som inte viker sig för profit hela tiden.