Forumet - Hon sa att maten var äcklig & gick från bordet!

Hon sa att maten var äcklig & gick från bordet!

190 0 14
Ok. Första gången hon var hos oss och åt middag på kvällen så gröpte hon ur all fyllning ur maten och åt botten bara.

Andra gången när vi bjöd hem henne och hade lagat mat (obs. familje/släktmiddag med massa god mat) så hade vi lagat mat som är mer vanlig mat speciellt till henne (slängt ihop mamma scans köttbullar & pulvermos) och hon tog den maten framför dom andra maträtterna och slängde upp typ 10 köttbullar och lite mos och hällde ketchup över. Sen smakade hon typ en bit och sa "usch vad äcklig mat" och sedan "jag vill inte äta det här" och gick sen från bordet och satte på tv'n medan alla andra åt!?

Vafan gjorde vi fel? Vi har varit hos henne och där äter dom jämt typ köttbullar och sånt!! Är alla tjejer sånahär? Hurfan skulle du reagerat????!?!! Va ska jag göra tills nästa gång? Jag funderar på att aldrig bjuda hem henne mer på middag för hon skämde ut sig själv och mig inför min familj...
Det verkar som om du har väldigt dålig kontakt med henne. Hon är antagligen missnöjd över något, kanske att du har bra kontakt med din familj? Har du frågat henne om hur hon har det där hemma? Kanske har hon problem som du inte känner till.

Eller så är hon bara allmänt störd i huvudet och borde dumpas i en vattenpöl.

Spana också in:

Mawns:

Det verkar som om du har väldigt dålig kontakt med henne. Hon är antagligen missnöjd över något, kanske att du har bra kontakt med din familj?


Jag vet inte... -.- men jo jag har inte gjort så mycket saker med henne senaste tiden som vi brukar för jag har inte haft lust att vara med henne på senaste tiden. Men vi såg på film tillsammans ganska nyligen och vi typ mös tillsammans. [smile]

Mawns:

Har du frågat henne om hur hon har det där hemma? Kanske har hon problem som du inte känner till.


Dold text: Hons föräldrar har nylighen tagit skillsmässa & dom har typ ekonomiska problem & hon får inte träffa sin pappa mer.
Gifted:

Är det flickvän eller bara vän?


Gifted:

Iaf, jo, håller med om att det definitivt är dålig etikett.


Hon har väldigt dålig etikett och är oartig. Men hon har inte lärt sig sånt hemma. Typ sånt som man säger och inte säger, hur man uppför sig.

-.- Hur ska jag få henne fatta vinken? Asså att hon ska uppföra sig bättre...

När hon gick förbi min tant så påpekade hon att ... hon har mjäll. Gissa om min tant blev förvånad [bigsmile]