Forumet - Hon svarar inte på mina snaps efter 30-40 min.

Hon svarar inte på mina snaps efter 30-40 min.

2334 0 21

Träffade en tjej för 3 dagar sedan på en hemmafest. Tror hon gillade mig eftersom hon var med mig hela tiden vid festen, jag följde henne hem och sa "snapa mig när du är hemma". osv. 

Nästa dag så snapade jag henne och frågade om hon mådde bra. Det tog ca 30 min sedan kom ett svar. har snapat med henne i 3 dagar och det tar alltid 30-40 min när innan hon svarar. Men hon skriver typ alltid en pussmun eller ett hjärta.
Vad tror ni? gillar hon mig eller inte?

Spana också in:

Antingen vill hon leka svår och lite upptagen så hon väntar att svara eller så ser hon inte din snap fören efter 30 min för att hon gör annat men eftersom hon svarar efter 30 min varje gång  (?) så är det nog så att hon försöker leka upptagen. Hon skriver ju också alltid med ett hjärta elr pussmun och då betyder det nog att hon tycker om dig. 
Det kan ta typ 3 timmar för mig att svara på en snap. Finns långa perioder jag inte rör den. Om du vill kontakta henne kan du kanske fråga om hon har lust att snacka lite i telefon ELLER gå ut på en promenad för fan?

Min magkänsla säger att hon gillar dig, och om hon inte gör det så finns det massa andra tjejer. Och var inte blyg! Får du dissen gör det inget, det får alla förr eller senare.

StarsAreBlind: Det kan ta typ 3 timmar för mig att svara på en snap. Finns långa perioder jag inte rör den. Om du vill kontakta henne kan du kanske fråga om hon har lust att snacka lite i telefon ELLER gå ut på en promenad för fan?

Min magkänsla säger att hon gillar dig, och om hon inte gör det så finns det massa andra tjejer. Och var inte blyg! Får du dissen gör det inget, det får alla förr eller senare.
Äh, låt grappen stirra i mobilen som ett fån annars.