Forumet - Hur dåliga kan tjejer vara?

Hur dåliga kan tjejer vara?

411 0 17
Hon kan ju bara ligga där jättestilla och gäspa, det vore nog inte så roligt.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Fejkstöna jättehögt är nog ingen höjdare heller, fast hade en kompis vars kille ville att hon skulle "stöna porrigt" när de hade sex. Men han var iof världens största mupp, så det förvånar mig inte.

Spana också in:

Klart att många tjejer är kassa i sängen. [shake]
Bristande kommunikation, initiativförmåga, intresse etc.

En bra sexpartner för min del är öppen och ganska egoistisk, dvs vet vad hon vill (eller vad hon vill testa), ser till att hon får det (OBS ej att förväxla med dominans) och är ganska högljudd med vad som funkar. Långt ifrån alla är sådana. [party]
Postorderhoran:

Jag vet att killar kan vara dåliga på sex. Har ingen aning om vad killar anser om tjejer. Märker man att hon är oskuld, har du varit med någon som var DÅLIG? eller är alla brutter tillfredsställande bra?


Mitt X var oskuld och oerfaren.
Vi hade nästan en 2 års relation och sexet med henne var hemskt, trotts alla försök, tips, prat, prova på etc.
Så jo, tjejer kan vara dåliga dem med och alla kan vara bra.
Men jag föredrar en som är mitt emellan, inte för oerfaren och heller inte för erfaren, det känns konstigt i hjärta mitt i så fall..
Postorderhoran:

har du varit med någon som var DÅLIG?


Ja. Bristande initiativtagande och intresse, repetitiv och mekanisk känsla. Eller om hon absolut vill att jag tvunget ska komma eller själv känner press på sig att komma. Det är så mycket bättre när sex är lustfyllt och mest "bara är" för att båda vill det.