Forumet - Hur galet har inte allt blivit?

Hur galet har inte allt blivit?

102 0 29
Igår satt ja och väntade på en buss i min kära stad Eskilstuna, så är det ett par killar i 14 års åldern där. Från ingenstans kommer en äldre kille kanske 16 år med kniv och flyger på en av dom yngre killarna och hotar honom med kniven runt hans hals. Det sitter vittnen där men han bryr sig inte. Jag blev chockad..för det första att dom var så unga och att han dessutom inte använde vanligt hot som på min tid utan en kniv dessutom. Senare på kvällen får ja vittna typ 14 åriga killar som säljer braj..hahaha..shit. Vad händer? Hur lågt i åldrarna har våldet blivit och droganvändningen??[chocked]

Spana också in:

fakotza:

Det kommer nog bli värre om ett par år skall du se.
Jag har sett typ 11-12 åringar röka braj här tycker det är sorgligt.
Dem är söta dessutom
Jo visserligen fanns det dom som rökte när man sj var så ung, men det var absolut inte lika vanligt som d är nu. Och ja om ett par år lär det blivit värre. Jag känner mig ganska trygg i stan, eftersom jag e uppväxt här men igår blev ja chockad och rädd för ja vill ju inte vittna till någon som blir knivhuggen, och ja tyckte så jävla synd om killen som fick kniven runt halsen..
Nintendo:

Först och främst så borde ju någon ha ringt polisen. Sen borde äldre uppmärksammat händelsen, för då hade den lilla 16åringen inte varit så kaxig längre och antagligen slutat hota.


Jag var den äldsta på plats..ville ingripa men vågade inte då han var så hotfull...han var riktigt förbannad helt urflippad. och ja ville inte ha en kniv i mig direkt..det låter själviskt men det bästa i situationen var att alla försökte hålla lågprofl medan han var i gång för annars hade han stuckt någon. SÅ är det.. kunde dock ringt polisen på bussen sen..