Forumet - Hur kommer Sverige se ut år 2100?

Hur kommer Sverige se ut år 2100?

544 0 12
Inte helt otänkbart att terrorister (islamister) har bombat ett gäng kärnkraftverk alt den globala upparbetningsanläggningen i Le Hauge, Frankrike och gjort vår planet så radioaktiv att den inte längre är beboelig. Eller har det tredje världskriget redan brutit ut och kulminerat och gjort jorden obeboelig av den anledningen.

Nej, människan hör inte hemma på jorden. Bättre vi skänker tillbaka vår planet till djurlivet.Det var nog aldrig tänkt från början att människan skulle leva på jorden. 

Spana också in:

hehe naa, tror inte nån på UM kommer vara levande då... Möjligtvis nån av de som är typ 12 nu men det är ju inte många UM:are som är 12. Och när de är 96 år tror jag inte att de skulle anse sig själva som ungdomar utan då har de nog flyttat vidare till flashback eller familjeliv... 
Svenskarna är i minoritet (typ 40% av befolkningen). Svenskar bor i vita områden isolerade ifrån den "nysvenska" befolkningen. Välfärdsstaten är antingen död alternativt väldigt försämrad samt med väldigt höga skatter. landet styrs av en korrupt socialistiskt parti likt Brasilien. Norge och Finland har byggt stängsel kring stora delar av den svenska gränsen och Danmark har permanent gränskontroll kring Öresundsbron. 
Göteborg och Malmö har sedan lång tid tillbaka blivit som Detroit. fattigt, hög kriminalitet, övergivna byggnader (förutom bostäderna som är överfulla). Det har pågår en brain drain där de allra smartaste och skickligaste flyttar utomlands.