Forumet - Hur längre tror ni ert livs kärlek håller?

Hur längre tror ni ert livs kärlek håller?

519 0 8
Hej,

jag tycker att det är mycket intressant hur länge människor är tillsammans med varandra, för det sammanfattar exakt allt och därmed får allt exakt samma värde, absoluta värdet är i kärnfamiljen, därefter avspeglas universum ur vårt perspektiv. 

så låt säga att ett förhållande räcker länge och är bra, den personen som upplever det kommer ju givetvis tycka att livet är mycket värt och vara allmänt naiv och vara mer filosofisk av sig själv. 

att däremot ett förhållande skulle räcka ungefär max 1 år så skulle den personen som upplever alla relationer håller ett år och ingen sann kärlek finns skulle tycka att allt är liksom spontant och det spelar ingen roll om jag spelar rysk-roulette eller inte.

jag anser att unga som är oerfarna är naiva, det beror på att de har egna uppfattningar av verkligheten som inte bemöter verklighetens bild, alltså en ung man tror på sann kärlek och därmed är naiv. 

Hur som helst, vad jag vill komma fram till är hur är verkligheten rent allmänt på riktigt?? Hur stor andel av relationer håller? Hur länge? Under vilka år? 

vad tror du? Tror du relationer håller? Hur länge? Vad bestämmer om det förefaller? 

hur länge håller ditt livs kärlek? 

finns det statistisk på hur länge förhållanden håller?
Well tjejen som jag vill spendera resten av mitt liv med gilla inte äns mig så.
Jag tror inte att någon av mina framtida relationer kommer att hålla så värst bra, tills jag anting återförenas med min första kärlek eller träffar någon som är ennu perfektare än henne... vilket jag tvivlar oerhört mycket på.

Spana också in:

Beror väl på hur människorna är och hur mycket de är villiga att jobba på relationen. Det håller ju inte om en eller båda är skitstövlar som inte vill anpassa sig eller respektera sin partner. I en sån ohälsosam relation är det väl bara bra att det tar slut, om man inte för fram det bra i varandra och gör varandra glada så finns det ingen poäng att vara tillsammans.
Jag tror att längden på ens förhållanden beror till stor del på personlighet och prioriteringar. Är man mån om att verkligen lära känna personen på djupet och jobba på problem som dyker upp tillsammans så att man kan bygga en trygg framtid tillsammans tror jag alltså att chansen att man hittar en långvarig relation är större. 

Sedan tror jag inte heller att korta relationer nödvändigtvis är mindre värda.

Vissa relationer är mindre långsiktigt hållbara pga att de kanske är väldigt intensiva eller att man växer ifrån varandra. Men även om man inser att man måste släppa taget om en person betyder det inte automatiskt att tiden man hade tillsammans inte var fin och värdefull.