Forumet - Hur löser vi topless-incidenterna?

Hur löser vi topless-incidenterna?

3298 0 16
Kvinnor har under århundraden solbadat utan överdel. Likaså män. Idag och och under de senare åren har särskilda incidenter män ligger bakom uppstått. När mannen spenderar kvalitétstid på stranden kan han ej undgå att titta på kvinnans bröst, undermedvetet registrerar han sexobjektet med två glada bullar jäsandes under solen.

Inte sällan tar dessa men även kontakt med kvinnor under omständigheter som de här. Mycket obehagligt upplever kvinnor det som.

Går det att lösa dessa problem utan att göra oss av med alla män på jorden? Mansfria stränder skulle väl knappast fungera hur stränga straffen orsakade av olaga intrång än blir, eftersom män ej har tillgång till den hjärnhalvan som styr sunt förnuft och allmänt vett under tiden de är sexuellt upphetsade.

Vi vill av er här och nu motta konkreta förslag som har possitiv effekt i praktiken, således inga sexistiska påhopp av män tack!


/Blenda & co


94ae71b210e845917e1059b986ed7727.jpg

Hjälp kvinnorna på bilden ovan!


Blenda: Vi vill av er här och nu motta konkreta förslag som har possitiv effekt i praktiken, således inga sexistiska påhopp av män tack!
Inga sexistiska påhopp av män? Du säger ju själv:

Blenda: Går det att lösa dessa problem utan att göra oss av med alla män på jorden? Mansfria stränder skulle väl knappast fungera hur stränga straffen orsakade av olaga intrång än blir, eftersom män ej har tillgång till den hjärnhalvan som styr sunt förnuft och allmänt vett under tiden de är sexuellt upphetsade.
Du är för övrigt totalt efterbliven. Människor är sexuella varelser och kvinnliga bröst är kroppsdelar med starka sexuell implikation. Det är således bara naturligt att topless tjejer på stranden drar till sig uppmärksamhet.

Blenda: Kvinnor har under århundraden solbadat utan överdel.
Ehm, vart och när syftar du på nu? För bara 50-60 år sen hade det varit otänkbart ens med stringbikini då det hade ansetts som skamligt och oanständigt.

jessijess:
Inga sexistiska påhopp av män? 
Tack! Känns som om feministerna alltid drar alla män över samma kont nuförtiden. Känns som att de ända de vill är att hata oss män. Många män vill också att vårt samhälle ska vara jämställt. Jag får känslan av att feminististerna inte längre vill ha ett jämställt sammhälle, de vill ha ett kvinnodominerande sammhälle Tumme ned

Spana också in:


adaq:
Tack! Känns som om feministerna alltid drar alla män över samma kont nuförtiden. Känns som att de ända de vill är att hata oss män. Många män vill också att vårt samhälle ska vara jämställt. Jag får känslan av att feminististerna inte längre vill ha ett jämställt sammhälle, de vill ha ett kvinnodominerande sammhälle Tumme ned
Tumme upp

Getrekt: Finns ju massor av kvinnor som stirrar på män också.


adaq:
giphy.gif
xD
TS, du verkar vilja väl men ni tänker helt fel. Det är ALLTID de som kränker andra som ska begränsas och beskyllas. ALDRIG offren. 
Tyvärr är denna sida just nu ganska full av folk som inte riktigt tänker till men försök tänka själv så förstår du nog att det är helt orimligt med ett klä in kvinnor i tyg så att de kan få respekt-tänk om man ska tänka på allas bästa. Både män och kvinnor har uppfostrats till att det är okej att objektifiera och störa kvinnor, vilket är helt fel. Att tycka att någon är snygg är helt okej men det hindrar en ej från att visa den personen respekt. Det är inget biologisk alls i det utan vanlig hyfs vilken normalbegåvad människa som helst är kapabel att visa.