Forumet - Hur var er första kyss?

Hur var er första kyss?

8777 2 59

Spana också in:

åååååh. på festivalen i somras. jag va på maiden innan och det var grymt så hade värsta självkänslan. ingen alkoholen i kroppen går jag vidare ensam till MIA. jag ställer mig i klungan av peeps och står bredvid två tjejer. riktigt snygga. jag dansar och försöker dansa som dom haha. och jag tror jag vill säga nåt till tjejen bredvid men hon e packad så tror väl jag vill hångla så då gjorde vi det. några gånger. såg henne aldrig mer </3 
Jag var 18 år.
Enda som skett inom området innan var en puss jag fick när man körde ryska posten i skolan.

Nu var det dags. Jag var nervös. Jag vågade inte. Tänk om det skulle bli dåligt. Tänk om den jag skulle kyssa inte skulle gilla det. Sen skedde det. Andningen försvann så jag fick kippa efter andan efter ett tag.
Vi skrattade åt situationen. Kysstes igen och det blev bättre. Det var blöt och härligt.
Sen var det en bil som började tuta i bakgrunden när de såg oss.
var i lågstadiet någon gång, min dagiskärlek bestämde att det minsann var dags för oss att kyssas, jag var inte på samma nivå alls... Tyckte sånt var halväckligt. Minns att jag försökte gömma mig och backa undan från honom så det slutade med att själva kyssen ägde rum med mig upptryckt mellan en vägg och ett akvarium. Det var weird.

Mitt första riktiga hångel var väl när jag var 13-14. Låg vid något bad någonstans i stockholm och hånglade på en handduk och hans kompis låg bredvid. Tycker vi var lite pinsamma i dagsläget men men.
Vet inte vilken jag ska räkna som första. Absolut första gången var det med några tjejkompisar, minns inte exakt vem, och vi övade på varandra. Men första gången det skedde oplanerat eller vad man ska säga så var det med min första pojkvän. Vi hade msn:at en del och så dök han plötsligt upp på min skola och ville hänga med mig. Jag sprang till toaletten och hyperventilerade. Svimmade (av nervositet obs). Min enda vän där kom och försökte få ut mig därifrån och ba LUGN, LUGN! DET ÄR BARA EN MÄNNISKA! ... Och sedan gick jag ut, vi pratade lite, gick ut på skolgården och så kysstes vi. Var väl okej... Minns att jag tänkte för mig själv att det var slajmigare än jag trodde.
Första gången var på ryska posten i mellan- eller lågstadiet. Han hette Micke, hade en konstig lukt, var tjock och hade blöta läppar och missade nästan mina. Var besviken pga ville ju pussa Kalle eller kanske Ludde. Men icke! 
Hånglet kom när jag var 14. Vi satt på en bussterminal sent på kvällen med en massa ungdomar och a-lagare runt oss. Jag tittade nästan hela tiden. Minns att jag tittade på klockan i vänthallen genom det stora fönstret bakom honom. Han hade lite snus i käften tror jag också. Visste vad han hette pga vi hade "lärt känna" varandra några timmar senare. Aka han hade utsett mig till den han skulle ersätta sin flickvän (han fortfarande var tlsm med trots att han bedyrat att de gjort slut) med alt göra slut med sin flickvän med hjälp av. Hon gick i min klass och skapade ett riktigt helvete för mig sedan. Alla var emot mig och kallade mig slampa etc. Hemskt vare. Dagen efter träffades vi på ungdomsgården och när vi blev ensamma i ett rum ville han att vi skulle ligga i en soffa och hångla. Jag ville inte riktigt varpå han tog tag runt min hals. Det var inte så jättehårt tror jag pga jag kom ju loss och sprang ned för trappan till datorrummet där min kompis var. Hon frågade vad det var med mig pga såg väl upprörd ut. Skulle precis berätta när jag känner ett par armar runt min midja.
När vi sedan var på väg till bussterminalen (det var där man hängde) så släppte jag hans hand några ggr men han fattade inte piken utan tog den igen. Jag var då tvungen att säga åt honom att vi kanske kunde vara kompisar istället. När jag kom hem sedan på kvällen hade han satt fast "varan är beroendeframkallande"-klisterlappen från sin snusdosa på min lilla ryggsäck. Minns att jag hade så svårt att äta under dessa dagar. Det hela kändes verkligen inte bra. Och min säng gick sönder när jag som bäst låg och ångestade över det på natten. Fick ingen ny säng pga skulle ändå snart bli utslängd hemifrån (det visste jag ju inte då såklart) så jag fick sova på en tältsäng som annars fanns inuti soffan i vardagsrummet.Det var för tre somrar sen. I Gränna. Jättefin miljö, jag var görnervös..
Och bar på tankar som många andra 'skulle det gå fel?' 
så bah kysser han mig hårt och snabbt, jag rodnar, han tittar på mig med en suck å bah:
"Det var väl inte så jävla farligt, ta nästa steg nu eller??"

#intehärligtminnetrortjejerärtrevligare?