Forumet - Hur vet man?

Hur vet man?

1048 0 31
Hur vet man om man är mogen för sin ålder? Jag har haft många diskussioner med min mor om varför jag inte bara kan vara som alla andra femtonåringar och att det skulle på nått sätt vara enklare för henne. Jag har blivit kallad tråkig många gånger pågrund av att jag inte är lika socialt utgående eller att jag inte gör dumma saker som slå folk eller dricka eller ligga som mina klasskamrater verkar vara väldigt intresserade av. Jag tror att jag har ett större perspektiv på livet vilket kan göra det svårare för mig att bara göra saker. Som till exempel denna lilla sak jag gör kommer inte påverka något i hela universum  men för lilla mig så betyder det allt. Det var ett ganska drastiskt förslag men jag tror du förstår poängen. Jag känner mig alltid för seriös eller för allvarlig. Jag har svårt att skaffa vänner i min ålder för den delen också. Min mamma sa att jag ska sluta tro att jag är 25 och vara 15 vilket stör mig för jag tror fortfarande att jag är femton. Förlåt för detta långa meningslösa lilla...brev? Eller vad man ska kalla det. Jag undrar bara om att det är okej att vara mogen för sin ålder?

Ruttenfisk: Folk är olika, det är absolut ingenting som säger att man ska festa och dricka (eller göra något annat för den delen) bara för att man råkar vara femton.
Det må låta krystat och uttjatat, men jag kan inte ge ett bättre råd än gör det du själv vill göra och var den du själv vill vara. Det är okej.
Men alla människor får det framstå som att jag missar massa saker genom att vara som jag är.

Spana också in:


widediaper: Relaterar, dock sa skolkuratorn att jag ska börja hänga med folk och göra som dem, men jag har inte lyckats göra ett skit och alla kallar mig tråkig fortfarande för att jag t.ex vill inte hänga med vissa människor. Eller ses efter skolanTardig Jag har inte tid för sånt liksom, hellre ensam än att hänga med dem. 
Relaterar ganska bra.

Gaythatisbored.: Hur vet man om man är mogen för sin ålder? Jag har haft många diskussioner med min mor om varför jag inte bara kan vara som alla andra femtonåringar och att det skulle på nått sätt vara enklare för henne. Jag har blivit kallad tråkig många gånger pågrund av att jag inte är lika socialt utgående eller att jag inte gör dumma saker som slå folk eller dricka eller ligga som mina klasskamrater verkar vara väldigt intresserade av. Jag tror att jag har ett större perspektiv på livet vilket kan göra det svårare för mig att bara göra saker. Som till exempel denna lilla sak jag gör kommer inte påverka något i hela universum  men för lilla mig så betyder det allt. Det var ett ganska drastiskt förslag men jag tror du förstår poängen. Jag känner mig alltid för seriös eller för allvarlig. Jag har svårt att skaffa vänner i min ålder för den delen också. Min mamma sa att jag ska sluta tro att jag är 25 och vara 15 vilket stör mig för jag tror fortfarande att jag är femton. Förlåt för detta långa meningslösa lilla...brev? Eller vad man ska kalla det. Jag undrar bara om att det är okej att vara mogen för sin ålder?
Bror jag är 17 och är den omognaste jäveln ever. Har inte förändrats ett skit varken fysiskt eller psykiskt sedan jag kom i tonåren, förutom att jag blivit lite längre. Det finns ingen som vet hur mogen man är vid en specifik ålder för att alla är olika. Om du känner att du är mogen nu så är du det, sedan kan det tolkas olika utifrån olika perspektiv. 

Malonexd:
Bror jag är 17 och är den omognaste jäveln ever. Har inte förändrats ett skit varken fysiskt eller psykiskt sedan jag kom i tonåren, förutom att jag blivit lite längre. Det finns ingen som vet hur mogen man är vid en specifik ålder för att alla är olika. Om du känner att du är mogen nu så är du det, sedan kan det tolkas olika utifrån olika perspektiv. 
Låter rimligt