Forumet - Hur visar ni era föräldrar att ni uppskattar dom?

Hur visar ni era föräldrar att ni uppskattar dom?

756 0 17

Ni som gillar era föräldrar, som jag antar att dom flesta gör, hur visar ni det? Jag har suttit och tänkt på att jag aldrig visat mina föräldrar någon sorts uppskattning eller sagt att jag gör det även fast dom varit toppenföräldrar. Brukar ni göra något?

Spana också in:

Visar d inte, är världens hemskaste unge. Tkr de skämmer bort mig hela tid1, de vill bara att jag ska må bra i guess. De kan omöjligt göra mig lycklig, eller jag menar, allt har inte varit förgäves. Jag är inte deprimerad 24/7, tack vare dem är jag bara deprimerad några dar i veckan, och typ varken glad eller ledsen de andra. Får lyckoboost ibland dock, typ när jag är på semester, d.v.s. Flera mil ifrån dem. 

De vill nog inombords, även fast de inte säger det rakt ut, att jag ska utbilda mig, bli akademiker som resten av tjocka feta släkten, inklusive de själva. På så vis antar jag att jag hade visat dem tacksamhet på nåt puckat vis.

Jag vägrar, aldrig i livet. Never, ever, ever.

Jag klarar inte av att göra saker jag finner tråkiga, kan med detta sagt inte visa min tacksamhet för tillfället. Jag måste bli rik först på nåt vänster så att jag kan ge dem pengar i överflöd, typ ett hus på rivieran, ett annat i alperna o.s.v. 

:-) 

De ser väldigt missnöjda ut, shit va d måste skämmas över mig på alla parmiddagar och sådär. Jag går dem på nerverna helt enkelt. Känner mig sämre än mördare sometimes. 

Tydligen så tycker de att jag befinner mig på bottnen, under allt annat. Var anser de att våldförbrytare som mördare och våldtäktsman befinner sig då!? Aa, det är frågan. 

jag tror min familj är lite speciell. eller vet. pappa uppskattar mamma genom att kalla henne kärringajäveln och fråga om det är nån som vill ge na stryk så hon håller käften.

jag uppskattar dom genom att kalla dom pensionärsjävlar å anklaga dom för att vara helt bakom flötet.

givetvis kan vi ibland också säga rakt ut att vi älskar varandra istället för att kalla varandra saker. dom får alltid varsin kram innan jag går när jag hälsat på.

tycker det är fett tråkigt ibland att hälsa på när jag träffat dom för ofta men sitter kvar ändå i några timmar så de vet att jag älskar dom, uppskattar dom och inte skulle vilja vara utan dom. men besöken brukar gå ut på att de sitter vid varsin ipad å diskuterar slotomania medan jag halvdör å försöker underhålla mig med telefonen.