Forumet - ILLUSIONEN OM GUD

ILLUSIONEN OM GUD

5809 0 48

Troende muslimer tror på Islam som betyder Fred på ren svenska, Dom man ska akta sig är Ateister satanister Sionister alla religioner som vill förbättra och få människan tro att  dom kan bli en  gud  . Religionen är inte farlig i sig utan när man börjar använda den som ett verktyg och missbrukar det till att sprida lögner och korruption .p 

Spana också in:


Patrick:

därför att muslimer (förmodligen tillsammans med jehovas) har den mest vidskepliga tron i jämförelse med ex. svenska kyrkan. muslimer kan endast jämföras med de mer extrema sekterna i Sverige.
korkad jämförelse. klart att det kommer att skilja sig stort mellan en hel religion och dess 1 miljard utövare och en kyrka (den skiljer sig tex en del från de andra evangelisk-lutherska kyrkorna...). 

Patrick:

därför att muslimer (förmodligen tillsammans med jehovas) har den mest vidskepliga tron i jämförelse med ex. svenska kyrkan. muslimer kan endast jämföras med de mer extrema sekterna i Sverige.
du kan ju inte jämföra en hel religion med ett isolerat trossamfund, ska du jämföra ska du väl jämföra islam och kristendom, inte islam och svenska kyrkan. de flesta muslimer respektive kristna i sverige praktiserar inte ens sin religion utöver att den på sin höjd hjälpt till att forma deras vardag till någon del.

islam har flera trosuppfattningar som strider mot vederlagt vetenskap.. islam är en bakåtsträvande och farlig religion. se bara hur muslimer ville införa förbud mot att avbilda muhammed - dom ville göra det i svensk lagstiftning.

islam är en farlig tro som uppmanar till våld och osämja. den enda anledningen till att någon här säger emot är för att ni väljer bort det dåliga i islam och bara framhåller det dåliga. muslimer som kommer hit är vidskepliga eftersom religiös tro är lika med vidskeplighet.


Aaron:
Är du en ateist tror inte på gud eller en högre makt/  andlighet då får man använda ett annat begrepp än 'Ateism' 
Förlåt nu men spöken och jultomten räknas inte som gudar eller högre makter. Inte påskharen heller, för den delen. Inte för att jag tror på spöken, men man KAN göra det och ändå vara ateist. För övrigt kan man vara kristen, muslim, jude, hinduist buddhist ja hela köret och ändå tro på vetenskap, sin religiösa tro till trots.

time:
Förlåt nu men spöken och jultomten räknas inte som gudar eller högre makter. Inte påskharen heller, för den delen. Inte för att jag tror på spöken, men man KAN göra det och ändå vara ateist. För övrigt kan man vara kristen, muslim, jude, hinduist buddhistarrow-10x10.png ja hela köret och ändå tro på vetenskap, sin religiösa tro till trots.
ja men då är man mer agnostiker eller  lite religiös då kristendom och judendomen tror på ett andligt liv efter döden . Jo spöken -andar räkna visst   som en högre makt  dvs dom finns på högre existens plan än 3D där vi människor lever . Att det finns högre stående dimensioner är teoretiskt och matematiskt bevisat  men ovist om hur många men fysiken lagar har upp till 11 eller färre . Att bara tro på det som ens religion  bokstavligt säger är lite väl instängt då religion och vetenskap bygger på helt olikaarrow-10x10.png vadderingar som avgör vad som är fakta eller inte  :)

aristoteles:
Jag vet att det inte finns en högre makt.
Det sa jag med innan jag gick in i det ockulta på riktigt och lärde mig ut öva det på i gamla läror . Hur förklara du svåra flygkrascher där över hundra dog och typ 1-2 klara  sig ? Vrf tar döden alla andra men inte just han/hon ?  Jo för när man dör är det meningen man ska dö just då iden rumtiden ! Vrf sker så kallade mirakel ?