Forumet - Ingen mening med livet

Ingen mening med livet

4993 1 18
jag är så otroligt less på den värld vi lever i, jag är 16 år. livet så orättvis och hemsk,
 vi människor har förstört så mycket och det blir bara mer. Jag tror att jorden är mot sitt slut (vilket folk har trott länge) hur kan man lära sig att ignorera allt som dom flesta gör? Jag tror/hoppas att jag lever till 35, och vad har jag gjort då? Jo pluggat stressat haft ångest jobbat, vilken framtid?

Spana också in:

livet är i grunden "meningslöst" ja, man kommer inte få ett pris när man levt klart eller dylikt, den mening som dock finns bör väl vara att må så bra som möjligt, för det är ju bra att må bra? :) det skapar utrymme för att göra vad man vill av sitt liv.. nästan allt som någon annan människa har gjort kan även du göra även fast du kanske inte tror det... men livet är långt och blir exakt vad man gör det till, jag tänkte som du när jag var yngre och det mesta var svart men nu mår jag bra och är glad. Glad

men ja det finns enormt mycket apkasst men man kan nog bygga något åt sig sj o de man gillar.


Det finns massor med människor som jobbar med att förhindra att naturen blir så förstörd, media visar ibland för överdrivna bilder och ibland för underdrivna bilder. Du behöver inte oroa dig att jorden tar slut, iallafall inte under din livslängd. den tar kanske slut om 150-300 år och då lever inte du iallafall, men ta hand om jorden för dina barn och barnbarns skull. :)
Meningen med livet är att man ska må bra och va glad.