Forumet - Instagram--föräldrar

Instagram--föräldrar

2388 0 10
Jag va med en vän som undra Vrf jag inte hade Instagram. Hon laddade ner o skaffa ett konto till mig. Fast jag får inte för mina föräldrar. Och min pappa hittade kontot, mamma pratade med mig o nu vill hon kolla kontot för jag sa att min vän bara visste lösenordet. Vad ska jag göra? Mår dåligt. 
Du ska inte göra ett skit för dina föräldrar ska skita i om du har insta lr inte d ditt liv inte deras säg åt morsan att kollar hon din lur kommer du kolla hennes så fkn trött på att folk tror att deras föräldrar får besttämma vafan dom vill nej du e en individ du gör dina val dom gör sina val med SINA liv förstår du? 

Spana också in:


Loco99: Du ska inte göra ett skit för dina föräldrar ska skita i om du har insta lr inte d ditt liv inte deras säg åt morsan att kollar hon din lur kommer du kolla hennes så fkn trött på att folk tror att deras föräldrar får besttämma vafan dom vill nej du e en individ du gör dina val dom gör sina val med SINA liv förstår du? 
Är ju ganska normalt att ens föräldrar bestämmer när man är ung. Kanske inte va så i ditt fall, vad vet jag? Rullar ögonen
Ursäkta men alla har väl rätt till ett privat liv?? Dom ska inte kunna ha kontroll över hela ditt liv det är inte så det går till?! Du ska totalt skita i vad dom säger om socialamedier för du får ha det. Är man över 13 så får man ha det! Vill du ha det, HA DET.! Dom kommer inte kunna kontrollera hela ditt liv så bäst att dom inser det redan nu.