Forumet - Jag har ett problem, problem med en kille

Jag har ett problem, problem med en kille

1303 1 1
Hej! Nu kommer detta antagligen bli ett alltför långt inlägg men iaf..  Som rubriken lyder så har jag problem med en kille. Eller inte problem, utan jag vet inte vad jag ska ta mej till, jag vet inte om jag gillar honom, men allt jag tänker på är typ honom..
Hela grejen med den här killen är så otroligt jävla lång, de började för nästan 3 år sedan när jag bytte till samma skola som honom, han började skriva till mej och vi snackade ganska mycket, sedan så hände det grejer och vi slutade snacka, och sedan efter det så har han varit tillsammans med en annan tjej och vi har liksom snackat fram och tillbaka i perioder och ibland inte snackat på jätte länge..
Men så iaf för ca 3 veckor sedan så skrev han helt plötsligt till mej (vi hade inte snackat så mycket på sistone då) och bjöd med mej till typ fest/krök med några av hans närmsta kompisar, vi vart väl runt 8 pers och jag kände ingen förutom honom och även träffat en av de andra killarna som var där.
Anyways, vi typ "flörtade" lite under kvällen och hans vänner ba öhh typ haffar varandra osv, eller flörtade, vi typ kramades och satt i knät på varandra oh aa snackade osv. 
Sedan när klockan vart runt halv 3 på natten så skulle jag gå hem, var fett trött även lite yr då alkohol va inblandat, dock var ingen full. Så iaf, jag ville inte gå själv så bad han följa mej men hans kompis erbjöd sej ist (han som jag träffat tidigare), så iaf så stod vi utanför marklägenheten där vi va ute på gräsmattan under stjärnorna oh kramades hårt ganska länge, oh sedan så helt plötsligt så kysser han mej. Detta var min första kyss, vilket han visste, oh aa.. Jag blev liksom helt chockad så vi kramades lite till osen gick jag..
Efter detta har vi inte direkt träffats utan bara sprungit förbi varandra typ 2 gånger på stan, varav båda gångerna vi ej har kunnat hälsa då vi gick åt olika håll oh jag va liksom påväg till tåg osv. Vi har däremot skrivit rätt mycket, inget är förändrat, men jag har liksom fått någon obotlig crush på honom. Eller nej inte crush, jag vet inte ens vad jag ska kalla det.
Och nu vet jag inte vad jag ska göra, han är så oklar förstår  inte honom, är han intresserad eller inte? jag skulle liksom kunna få känslor för honom hur lätt som helst, har haft det tidigare liksom..
Vad ska jag göra? Är det för "på" om jag frågar om han vill träffas? kanske gå en runda oh snacka eller något, vi bor ändå bara ca 7-10 minuter ifrån varandra..