Forumet - Jag har sett ett lik idag!! Ställ era frågor!

Jag har sett ett lik idag!! Ställ era frågor!

970 0 8
Idag såg jag mitt första lik. Jag har varit i kontakt med massa sjukhus och kyrkogårdar och bränningsställen där dom bränner kistor med lik i flera gånger per vecka jättelänge och frågat om jag kan få titta för att jag är nyfiken och för att mitt projektarbete i skolan går ut på att skriva om lik och vad som händer med kroppen när man har dött.

Och jag fick inget svar från nått av dom ställerna jag mailade, så igår gav jag upp lite för jag skrev inte till dom igår, och idag så såg jag en ambulans utanför när jag vaknade som blinkade, och så hörde jag gråt från trapphuset så då gick jag ut och då såg jag att tanten mitt emot hade dött för hon låg på golvet där bara och liket var nog inte nydött för det var massa flugor där på henne som jag såg och så luktade det lite konstigt men inte som jag jag trodde och hon såg inte så läskig ut bara lite livlös som om hon bara sov eller hade svimmat för hon va lite blek.

För när jag frågade er förra året så skrev ni att det skulle dofta sött och kolaaktigt men jag tyckte inte det va så och jag tycker inte det luktade så jätte hemskt heller. jag tycker det doftade bra eller alltså inte så dåligt jag hade klarat av att leva med den lukten tror jag.

Så nu kan ni ställa mer frågor till mig vad ni vill om liket och annat!!

Sen undrar jag hur det var när ni såg ert första lik??

skriv gärna och berätta era likhistorier!

Exotic H: För dom är lite läskiga i filmer och för ingen vet vad händer med stjälen efter döden om den stiger ur graven till after life eller inte. det är spännande att tänka på
Nu gör väl inte ett intresse av att tänka på vad som händer efter döden att man nödvändigtvis börjar jaga lik. Finns många som tycker sådant är spännande men som inte har ett intresse av likjakt. Vad är det som får dig att vilja se lik?


Exotic H: Nej jag vill inte ligga med dom.
Sexuell dragning behöver nödvändigtvis inte handla om att ha sex. Du känner ingen sexuell upphetsning eller attraktion överhuvudtaget? 

Spana också in:


NiklasW: Nu gör väl inte ett intresse av att tänka på vad som händer efter döden att man nödvändigtvis börjar jaga lik. Finns många som tycker sådant är spännande men som inte har ett intresse av likjakt. Vad är det som får dig att vilja se lik?
Jag tycker dom är spännande bara för man får lite kusliga känslor av dom och sånt.


NiklasW: Sexuell dragning behöver nödvändigtvis inte handla om att ha sex. Du känner ingen sexuell upphetsning eller attraktion överhuvudtaget?
Varför anklaga du mig för det?