Forumet - Jag mår dåligt av att vara hemma!

Jag mår dåligt av att vara hemma!

2431 0 35
Hej! Sitter hemma nu för är sjukt trött och jag vet att det är fredag. Jag vet också att snart kommer jag börja få ångest för att jag sitter ensam själv på en fredagkväll.

Är inte den som festar så mycket eller är speciellt cool, ser mig själv lite som en geek men brukar för det mesta ha någon att vara med, de är några stycken av oss som brukar ses. Är därimot väldigt populär bland tjejer o så men det är ju inga polare vi snackar om här.

Så nu när jag e ensam och inte har något att göra, även om jag valt det själv, så känner jag ångest bara för att jag är ensam!:(

För förr var jag nästan alltid ensam men det har blivit mindre av det och nästan inget överhuvudtaget de senaste 3-4 månaderna. Och nu när jag för en gång skull är ensam så känns det riktigt förjävligt. De va samma sak förra helgen.


Har ni det också såhär? Förstår ni vad jag menar?

Kan tillägga att jag bor på landet och är sjukt avskärmad från omvärlden, bortsett från internet då men de e inte så mkt folk online atm X). Man får hålla sig borta från fejjan för där e de redigt dött och det ökar bara ångesten gånger tusen!

Spana också in:

Ja exakt :/. Längtar lite tills jag flyttar för att studera men samtidigt vore det tråkigt att förlora alla kontakter här.

Mjo exakt det blir ju polare i närheten:).

Sant men i stan går man ju hem till sig varje kväll och folk förväntar sig att man ska göra det så kan inte riktigt med att fråga nån. Därför brukar jag bara vara med de som har samma förutsättningar som jag själv för då löser man de gemensamma problemen med skjuss osv tsm. Men det är ett ganska hjälplöst sätt att vara social på. Mer en flykt från ensamheten typ.
Men Fluorette, det vore ändo lättare med kontakter osv.

Jag har ju lite vänner i skolan och vore det inte ett sånt projekt att ta sig till stan o hem skulle man ju kunna ta den sociala biten lite lättare och kunna chilla mer. Gör man det inte till en stor grej så blir det lättare att umgås. Annars sitter man där med ett sjukt tagg och "måste" ha roligt för att man har ansträngt sig så X)
Umpa Y:

Läste bara TS första inlägg. Shit vilken dag han måste haft Haha.


Haha! ja, vad upprörd flickan blev snabbt.

Umpa Y:

Självklart medlem, fast man måste ju vara 18 så jag känner mig inte helt accepterad där :'(


Bara du skriver normalt och inte säger att du är under arton så är det ju coolt. Jag var typ medlem två år innan man "fick".
Dennis:

Bara du skriver normalt och inte säger att du är under arton så är det ju coolt. Jag var typ medlem två år innan man "fick".


haha ja ofc:)! skönt forum men folk >här< är kanske lite mer på samma våglängd.

Men helt säkert tjejen som hade tröttnat eller nåt, eller så hade det hänt nåt innan dess. Känner ju helt klart igen reaktionen:P!
Tycker mest synd över hans nya rigg :(!Venus:

Var bor du?


/ignore. Ne men har ingen större lust att bryta min "internäta" anonymitet:D. Inte på några villkor ;D