Forumet - jag undrar om jag kan ändra nåt med min novell ^^

jag undrar om jag kan ändra nåt med min novell ^^

541 0 2
Novell
ska jag verkligen gör det är ? ska jag verkligen ta livet av mig.

jag hade idrott vi skulle springa en mil alla frågade att springa med mig.
Jag valde en kompis som hette Jonathan vi sprang milen allt gick bra allt var bra i livet.
Det var lunch jag gick till mina kompisar men konstigt nog så gick dom darifrån när jag kom till dom jag tänkte bara att dom hade ätit klart.
Så efter lunch så var jag i korridoren jag såg en klasskamrat som jag hade mobbat i ett tag och jag slog han och han bara log mot mig, jag sa vad är ditt problem! han bara log.
så jag gick in i klassen jag gick och satte mig brevid en kompis han skrek till mig gå härifrån! du är så äcklig hur kunde du göra det där, jag antog det som ett skämt eftersom jag är populärast personen i skolan så jag sa ha ha lol okej jag satte mig på en annan plats.
Vi hade slutat jag gick hem på vägen så såg jag mina kompisar jag gick fram till dom, Dom sprang från mig jag tog detta som ett skämt också så jag sprang ifatt dom och dom putade mig så jag ramlade och skrapade armen.
Dom sprang jag blev lite förvirrad och började tänka är det här verkligen ett skämt jag är ju populärast i skolan varför skulle det här hände till mig.
min mamma la bandage på min arm fråga vad som hade hänt jag svarade att jag skojade med några kompisar hon sa okej men ni ska vara försiktiga.
jag var på min dator jag var på facebook så fick jag ett medelande en bild medelande under bilden stod det, det här är min hämnd för allt du har gjort mot mig medans bilden laddade så tog jag ett ögonblick och tänkte är det är anledning för allt som har hänt idag det kändes som jag var i vatten av allt svett när bilden kom upp så blev jag stel för ett ögonblick.
Bilden var på mig naken men jag har aldrig tagit en naken bild på mig och jag ser att denna bild är fejk jag känner inte igen bakrunden detta var photoshoppad jag kan se det var ett proffs kunde knappt se skillnad nu började jag bli rädd jag tänkte har alla i skolan har sett det här vad ska jag göra tänkte jag jag gick och försökte sova men jag kunde knappt stänga mina ögon jag var så rädd jag tänkte mitt liv är över.
På morgonen så låtsas jag att vara sjuk jag vågade inte möta problemet framför mig jag blev för rädd så jag låtsades vara sjuk det var helg kunde knappt sova i helgen det var söndag jag bestämde mig att visa bilden till min mamma.
Hon trodde att bilden var på riktig i början så förklara jag vad som hade hänt hon blev väldig röd och blev på dåligt humor hon vilde stämma skolan av detta hon sa till mig du behöver inte gå till skolan vi ska flytta och byta skola.
Så efter 2 veckor så flyttade vi jag var ledig från skolan tills dess så vi bytte till en ny skola som hette Frålskolan jag började där allting var bra jag gick till mitt klassrum en lärare utanför var där för att ta emot mig jag fick presentera mig själv, hej jag heter Oskar jag är 14 och jag är född i Sverige allt gick bra där.
Jag blev populärast där också efter 1 månad fick massor med nya vänner men efter 2 månader kändes allt som förr tills nån av mina klasskamrater hittade bilden så började allt igen skräcken rädslan allt kom tillbaks. Jag började bli mobbad av alla igen jag tänkte bara varför händer det här till mig jag hade perfekta livet varför måste det här hände varför sa jag så jag berättade till min mamma igen det var samma reaktion av henne som sak vi var tvungen att flytta igen.
Efter några dagar så hitta vi en lägenhet jag gick till en ny skola men min bild har gått viral nu det var med i aftonbladet och allt och alla visste om den så jag kunde inte flytta eller nått för alla hade vetat om bilden.
Så jag var tvungen att gå tillbaks till skolan jag blev mobbad jag blev slagen jämt och dom hotade mig väldigt mycket och sa att jag borde ta själv mord så jag tänkte om den tanken, är mitt liv över ska jag ta självmord ? tänkte jag.
Jag blev väldigt fundersam om det jag var så trött av livet. jag va hemma jag åt nästan aldrig jag gick till mitt rum och funderade vem var det som gjorde denna bilden ? jag ville ha hämnd.
Så jag tänkte och då kom jag i håg killen jag mobbade i första skolan han log så konstigt han måste varit personen på facebook han sa ju för allt du har gjort mot mig det måste varit han så jag var så arg. där var jag slog killen som jag hade mobbat skrek till han vet du vad du har gjort du har förstört mitt liv ! jag slog han så mycket tills han blev medvetenlös han hamnade i akuten jag åkte hem min mamma såg mina blodiga knogar men ignorerade att fråga vad som hade hänt hon var rädd att fråga. man kunde se på hennes ögon hon var väldigt rädd.
jag var i mitt rum och tänkte på tanken att ta livet av sig det enda anledningen jag skulle inte ta livet av mig skulle vara för min mamma.
jag började tänka på sätt att ta av livet av mig sätt att göra det nåt som jag skulle dö utan känna smärta
första tanken skulle vara tak men jag tyckte inte om iden att mina kropp kommer bli mosad.
Då tänkte jag på en bro det är vatten jag skulle då av trycket och jag skulle vara i vatten bättre än att vara i en gata.
Där var jag stod i kylan jag ser polisen där nere som kollar på mig medans min mamma är där också jag kollade på henne och fick ett tårar.


slut

pöang hur bra ditt liv var kan allt vända sig

öppet slut