Forumet - John hron

John hron

987 0 2
John hron föddes år 1981 han var väldigt duktig innom kanotåkning och ville att alla skulle vara vänner.
när John började närma sig 14 så förändrades han. Han började dras till bråk bland annat fanns det en kille kallades ” Rambo” och var en bråkstake och bråkade med alla. Rambos mamma var utländsk men endo valde han att bli nynazist.  En dag i augusti 1995 bestämde jhon hron att han och hans kompis som inte vart kompisar på ett tag efter att John förändrats till att vilja bråka och sloss hela tiden. Men dom skull åka kampa tillsammans, vilket dom såg fram emot. När dom kommit till sjön som dom tänkte kampa vid så ser dom att Rambo och hans nazist gäng där. 
John och hans kompis ränder en eld vid vattnet, efter en stund kommer Rambo för att se vilka som är där sedan går han tillbaks till sitt gäng och ber dom spöa skiten/ döda John, för att han inte gillade nynazister.
( gänget hade druckit innan, utom 1 som var helt nykter. )
dom går på John medans hans kompis kollar på ( en av gängmedlemmarna håller kniv mot han ).
tillslut blir John så hårt slagen att han bli medvetslös och slängs ner i vattnet, då vaknar han till och simmar ut mot mitten av sjön. Då använder dom hans kompisar som lockbete för att rohn ska komma tillbaks ” John dom kommer döda mig, snälla kom tillbaks hit ”, John bestämmer dig för att simma tillbaks till stranden där dom står. Dom släpper kompisen men John håller dom kvar, dom slår i 7 hela minuter rakt mot ansiktet tills de Inter längre är något kvar sedan dumpas han i vattnet förgått. Kompisen fick lift hem, sedan på morgonen går dom o letar efter John men han har aldrig kommit hem. Någon som vet hur kompisen lever idag? Ca 26år sedan detta skedde men har nyss läst om detta i skolan och tycker denna berättelsen är så berörande, och något som måste sluta hända. 
Vet någon hur alla dom berörande denna händelsen lever idag? Vet att Rambo som han då kallades dog 2018