Forumet - Kan ni tänka åt mig, tack?

Kan ni tänka åt mig, tack?

406 0 17

Finns en kille... Vi har setts några gånger men bara varit ensamma typ 1 (1.5) gång, de övriga ggrna har vi varit med många av hans killkompisar.
Han är ganska tystlåten & verkar uppskatta mitt sällskap och att jag babblar mycket med hans kompisar... Men jag tyckte det blev för mkt så jag föreslog att vi kunde ses ensamma ngn gång och han höll med. Han föreslog att vi skulle ses under veckan, ensamma, men nu plötsligt så tar han tillbaka det för vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på - han vill inte bara sitta och umgås - så han vill att vi ses nästa helg när han ska vara med sina polare... Wtf liksom. Jag vill umgås med han inte hans kompisar... Hade vart en annan sak om han babblade med oss men det händer ju aldrig! Jag sitter och diskuterar religion, politik och liv med hans kompisar :( orkar ej & vill inte att hans kompisar ser mig alltför mkt med hnm när vi inte är tillsammans eller nära.

Kan ni förklara honom för mig. Är han inte intresserad eller?  Ska jag säga till honom att jag inte vill vara för mkt med hans kompisar?

Spana också in:


whaddup bird: han är nog för nervös för vilja/våga träffa dig själv, drf han inte är med i snacket osv
:/ hur länge ska han hålla på såhär då haha nej men... Är inte van vid såhär blyga killar. Det är jag som brukar vara blyg och försiktig men i den här relationen känner jag mig verkligen som en radio, komiker, guide osv. ngn tar initiativ och pratar mkt.

whaddup bird: vet inte, du får försöka göra något åt det, t.ex. prata med honom, eller vänta på att det går över av sig sj :PPPpppPp eller ge upp
han sa nyss att han ville vara med mig+kompisarna för att jag verkade ha det trevlig förra gången... Eh.. Låter lite som att han är extra korkad eller bara kmr med ursäkter :D eller så har han kasst sjförtroende.

debepe:
han sa nyss att han ville vara med mig+kompisarna för att jag verkade ha det trevlig förra gången... Eh.. Låter lite som att han är extra korkad eller bara kmr med ursäkter :D eller så har han kasst sjförtroende.
ja, kasst självförtroende, han tror det kanske blir för tråkigt med bara honom