Forumet - Killar i duschen

Killar i duschen

7276 0 50

Spana också in:

Jag är smal och slank och har dessvärre inte mycket till muskler men jag minns när jag gick i skolan att jag kände mig lite "uttittad". Likadant är det faktiskt fortfarande idag när jag ex ska gå på puben, krogen eller liknande och alla killar står i rad vid pissrännan och ska pissa tillsammans. Känns inte helt ok. Ändå har jag en relativt normal kuk i slakt tillstånd så det har inget med det att göra. Bara själva upplevelsen att stå och pissa i rad stör mig.

Döljer den inte. Varken skäms eller stoltserar med den. Rätt vanlig balle.

Som jag berättat i en annan tråd så har man haft alla möjliga tävlingar i omklädningsrum genom åren. Snoppmätartävling var ju standard (vann dessvärre aldrig...).
En rolig sak vi höll på med var att ha "Ståndtävling". Den som får stake först vinner...Fast denna tävling var jag aldrig med på (tror jag), tyckte det kändes rätt konstigt. Men hejjade på som en AIK-supporter på ett Derby!

Värt att nämna är att detta skedde i femte klass om jag inte missminner mig. Man har väl växt upp en del ;)
Ser detta som en kul grej. Gött att veta att man är så trygg i sin sexualitet att man kan medverka i dessa tävlingar!
Dock så var det en nu med facit i hand flera år efter, som är bög. Lite ironiskt nu när man tänker tillbaka, men vafan. Vi var unga och det var väl trevligt för honom att få se spektaklet! Skål