Forumet - Killproblem. Gick vi för långt första gången?

Killproblem. Gick vi för långt första gången?

3642 0 18

Jag umgicks med en kille igår som jag skrivit med i ca. tre veckor. Jag kom hem till honom.

 Jag kom hem till honom. Vi började att kolla på en film och pratade, vi lärde känna varandra lite helt enkelt. Sen låg vi bredvid varandra och pratade osv. Efter ett tag så pussade han mig och så efter ännu ett tag så låg vi och kysstes. Vi tog oss aldrig så långt att vi tog på varandra innanför kläderna eftersom att det var första gången vi träffades. Vi myste helt enkelt lite bara. Han verkade tycka om det, det gjorde jag iallafall. 

När jag kom hem skrev jag till honom, och han svarade. Efter ett tag slutade han svara. Han är inte en sån som låter bli att svara. Utan han brukar ALLTID svara. Han har inte skrivit något idag heller, jag väntar helt enkelt på honom. 

Och så här lyder min fråga: Varför gjorde han så? Är det vanligt? Skriv gärna vad ni tror, och om något liknade har hänt er.

Spana också in:

Jag ska ge dig ett tips.

Killar är komplicerade men allt handlar om att ge killen rum.

Jag vet att det är svårt men skriv inte till killen utan låt han skriva till dig. Om du skriver mycket till honom kommer han tycka att du är jobbig och de gör honom att sluta skriva.

Gör så spela svår fångad vissa honom att du klarar av att vara utan honom. 

Desto mer du visar honom att du inte är besatt av honom hunger intresserad kommer han att vara i dig.

För om han kanske skriver med en annan då kommer förmodligen denna tjej inte göra detta utan skriva till han väldigt ofta och då kommer han tycka trodde lite jobbigt då kommer han skriva till dig för dom mesta killarna tycker det är sexigt med en självsäker kvinna som vet vad hon vill och behöver inte hänga efter en kille.

Jag kan inte säga att detta är din lösning men läs och tänk på det. Detta har funkat för mig och funkar för mig. 

Kram 


tildalmen: Jag ska ge dig ett tips.

Killar är komplicerade men allt handlar om att ge killen rum.

Gör så spela svår fångad vissa honom att du klarar av att vara utan honom. 

Desto mer du visar honom att du inte är besatt av honom hunger intresserad kommer han att vara i dig.

Det kan gå två vägar detta. Samtidigt somJag förstår resonemanget så  måste man ta detta med en nypa salt och vett. Killar är komplicerade, men att spela svårfångad gör dig inte mer eftertraktad eller attraktiv. Ofta kan det leda till en motsatt effekt. Jag tycker det är oattraktivt med någon som alltid är "upptagen på låtsas". Om personen är legitimt upptagen pga. Mycket att göra så är det en sak. Men att ignorera en för att bevisa en poäng är passive aggressive och en dålig egenskap. Jag håller med om att hon borde vänta och se om killen hör av sig och söker kontakt, men om hon är intresserad så borde hon vara äkta. 

Ja jag håller med om det du säger. Men det jag förklarade ska man inte göra till en överdrift utan man ska bara göra det lite smått smyg kan man säga. Svårfångad ska man inte vara men man ska inte skriva konstant till killen för det blir jobbigt efter ett tag. Utan då ska man ligga lågt med skrivandet om killen visar att han vill ha lite rum. Sen om han visar intresse igen är det bara att köra. Jag hoppas du förstår vad jag menar 


tildalmen: Ja jag håller med om det du säger. Men det jag förklarade ska man inte göra till en överdrift utan man ska bara göra det lite smått smyg kan man säga. Svårfångad ska man inte vara men man ska inte skriva konstant till killen för det blir jobbigt efter ett tag. Utan då ska man ligga lågt med skrivandet om killen visar att han vill ha lite rum. Sen om han visar intresse igen är det bara att köra. Jag hoppas du förstår vad jag menar 
Ja. Och jag håller med dig där more or less. Allt förutom "bara göra det lite smått i smyg". Tror att man ska bete sig ärligt och äkta mot personer du vill ha en romantisk relation med. 
Men annars, ja.