Forumet - Kommunikation

Jag skulle vilja veta lite saker som handlar om kommunikation och sociala koder utav de som är 23 år och uppåt, hur ni tänker kring sociala koder på spel och sociala medier, hur förstår man dessa koder när man har svårigheter med detta och alla ska förstå dessa koder?

Vilka säger att det eller det är fel eller rätt? Tex du ska inte använda fb men massvis använder fb, hur kan bara en person då göra ett socialt fel medan ingen bryr sig om de andra som gör exakt likadana fel? Jag vill veta eftersom jag får ofta höra att jag inte ska göra vissa saker men ingen reagerar på att andra gör samma fel...Sedan när vart det fel att lära känna folk eller kommunicera med folk?

Folk gör det på olika sätt varje jäkla dag? Det är inte fel någonstans, utan det är samhället det är fel på för att folket i det har så himla orimliga regler som idag är normalt. Någon måste kunna förklara för mig vad det är för fel jag isf gör. 

Loco99: Förklara bättre ge mig en situation som hänt nyss 
Nej men det kan vara tex att folk på cod kan visa eller säga på ett tydigt sätt att de tycker jag är konstig eller om jag frågar saker om spelet, så kan de säga att jag ska hålla käften och spela för det är tydligen en social kod på cod. 

En annan händelse är att några tjejer sa att de va fel utav mig att prata med dom/folk på fb och då undrar jag vad felet är eftersom de är normalt att ha sociala medier. Nästan alla har ju det. 

Det är just normala sociala koder jag gör och folk reagerar negativt på det och tycker att jag gör något med med det, det felet har jag ingen aning om vad det är efersom tex att festa, använda sociala medier eller liknande är normalt idagens samhälle. Klart jag börjar undra vad som är själva felet då, det är snarare fel på folket som påpekar mina sk fel när de själva gör exakt likadana fel isf. 

Eller enklare exempel är om Hans håller på med instagram och det gör Greta också och massa andra personer med, men både hans och andra påpekar till Greta att hon gör fel som använder instagram, när både Hans och de andra använder instagram själva. 

Detta är inte bara på cod, det kan vara fb eller instagram, folk tycker jag gör socialt fel trots att jag är lika normal som dem, är som vilken 23 åring som helst eller håller på med normala vardagliga saker. Jag menar, hur många använder inte fb, insta osv? Hur många röker inte idag? Hur många har inte tex adidas eller något annat känd märke? 

Därför undrar jag vad felet är för det verkar mer som om folk har hittat på en massa fel.