Forumet - Kondylom [sad]

Kondylom [sad]

9307 0 87
[sad] Jaha nu säger jag er ett par sanningens ord och det är nämlien "använd kondom!". Man tror att man bara ligger med frsächa människor men i själva verket är var och varannan människa pestsmittad och helt plötsligt står man där och kliar sig i skrevet och undrar vem fan som har överfört smittan till en. Själv har jag åkt på kondylom och det är minsann inget trevligt. Lär väl inte kunna ha sex på ca 5 år nu eller nåt. Detta var min varning till er alla naiva stackare där ute. Världen är grym.

Nu undrar jag även om det är nån annan här som råkat ut för kondylom som jag kan dela min sorg och smärta med. Tack och hej

Alla taskiga kommentarer anmäls, det här är på allvar. Mår mycket dåligt över detta.
Tack för tipset!

Jobbigt att inte kunna ha intimtförhållande med någon på 5år.
Kondylom är ju trots allt en av våra vanligaste könssjukdomar i Sverige, och risken att bli smittad är stor vid oskyddade samlag med olika partners.

Behandling av kondylom sker kan göras om du har besvär. Att vänta ut självläkning är ett alternativ om du inte lider av vårtorna. Andra alternativ är kemodestruktiv behandling med podofyllotoxin (Wartec®, Condyline®), immunmodulerande läkemedel (Imikvimod, Aldara®), frysning av vårtor eller termokauterisering (bränning) efter bedövning med EMLA-kräm eller Xylocaininjektion lokalt.

Spana också in:

Usch, vad hemsk. Min största mardröm är att få nån könssjukdom även om det skulle vara något så lindrigt som klamydia. Försök göra så mycket du kan för att lindra symptomen. Jag lider nog av varenda sjukdom som finns i sjukhusboken men ingen könssjukdom så jag lider med dig, hoppas det blir bättre snart.
indeed:

Kondylom försvinner aldrig, men smittar bara när det blossar upp sår / vårtor.
Du kommer alltså att ha det hela livet.


Fel, det är herpes du talar om. Kondylom är ett vårtvirus och kroppen bekämpar det själv efter 1-2 år. Allt tyder på att man är fri från viruset om vårtorna försvinner naturligt och man är symptomfri ca 6 månader.
Ksjesinskaja:

Fel, det är herpes du talar om. Kondylom är ett vårtvirus och kroppen bekämpar det själv efter 1-2 år. Allt tyder på att man är fri från viruset om vårtorna försvinner naturligt och man är symptomfri ca 6 månader.


Må hända att vissa blir av med det [y] Men inte alla.
Ksjesinskaja:

Jag tänker fan ta ut min ilska mot den här sjukdomen genom att knulla oskyddat med allt och alla så att alla får samma smitta som jag. Det är orättvist att jag ska ha det och ingen annan.


haha äh, det är skitmånga som har det utan att ens veta om det.
det är väl inte hela världen :)