Forumet - Kontakta ex?

Kontakta ex?

688 0 10
Vi gjorde slut för 3 månader sen och vi har inte haft kontakt på ca 2 månader. Han har börjat träffa en ny tjej och har tagit bort mig överallt pågrund av detta. Han tog bort mig för ca 1 månad sen. Jag har fortfarande känslor kvar och tänker på honom VARJE dag. Känslorna osv går mycket djupare än vad jag kan beskriva här så jag tar det därför väldigt kortfattat. Vi hade det bra tillsammans men när vi gjorde slut var det bara en dålig period för båda. 
Den riktiga frågan är, ska jag skriva till honom om hur jag känner? Försöka vinna tillbaka honom trots att han träffar en annan? Vad är era tankar? Chansen kanske blir mindre då eller så kan det bli positivt, jag vet ärligt inte. Hjälp tack
Tog han bort dig är det troligast att han gått vidare. Han kan fortfarande ha känslor, men älskar den han är med nu. Mådde du dåligt när ni gjorde slut, är det bäst att själv gå vidare, annars är risken att du mår lika dåligt igen. 

Jag tycker att du ska låta honom gå sin väg, den kanske göra att han mår bra igen. Och nu är det din tur att svara på dina frågor.

Spana också in:

Nu har du ju inte skrivit hur länge ni var tillsammans men jag antar att du har kvar hans telefonnummer. Varför inte bara slå honom en signal och säg hej och snacka några minuter. Då lär du väl känna av hur vibbarna är idag. Lägger han bara på "luren" när du ringer upp så får du väl bara bekräftat att han gått vidare i livet. 

Ananas32: Jag inledde tanken att det var bäst då det inte funkade för oss längre men han tog tag i det. Vi båda har känt av det så det var mest gemensamt
Ok, jag håller med de andra, utifrån den info jag har känns det som att det bästa är att gå vidare med ditt liv. Det funkade inte med honom, och istället för att försöka igen med dig skaffade han en annan tjej...och tog bort dig överallt från sociala medier. Jag tycker det säger allt. Du är värd nån bättre.
Som lys skrev, att han träffar en tjej efter en så pass kort tid visar tyvärr hur han känner (och kände för dig).
Om man älskat någon på riktigt så tror jag att det tar en ganska lång tid att gå vidare och kunna träffa nya människor.
Det är verkligen viktigt att du går vidare och inte skriver till honom, om du gör det kommer du bara bli mer sårad. Mitt tips är att försöka distrahera dig själv med något så du inte tänker på honom. Sträck kolla en massa serier och filmer, måla, läs böcker eller träffa vänner. Och BAKA, en massor, eller laga mat. Du vet bäst själv vad som gör dig glad men låt det ta sin tid, det är normalt att känna som du gör. Finns på DM, så kan jag ge dig mer tips där! :)

stoner: Nu har du ju inte skrivit hur länge ni var tillsammans men jag antar att du har kvar hans telefonnummer. Varför inte bara slå honom en signal och säg hej och snacka några minuter. Då lär du väl känna av hur vibbarna är idag. Lägger han bara på "luren" när du ringer upp så får du väl bara bekräftat att han gått vidare i livet. 
Vi var tillsammans i ett halvår men vi har haft känslor för varandra ett halvår innan dess. Jag ringde faktiskt honom i somras typ en månad efter vi gjort slut för att reda ut en sak och vi pratade precis som vanligt, och länge. Tyvärr visste inte jag att det skulle vara sista gången jag skulle höra hans röst dock. Jag har kvar hans nummer men tror inte han har kvar mitt.