Forumet - Kort

Kort

1428 0 7

Spana också in:

7mm i månaden och du ska växa tills du blir åtminstone 16år gammal lär du bli åtminstone 14cm längre och då har jag missat 4månader, alltså du kommer att bli 16cm längre än vad du är idag skulle jag tro. Jag har också varit mycket kortare än alla andra i klassen, sen är jag född i december så alla andra har ju ett försprång, sen kommer man ikapp flera, du kan vara lugn Felicia! :)

Trevlig-Snubbe: 7mm i månaden och du ska växa tills du blir åtminstone 16år gammal lär du bli åtminstone 14cm längre och då har jag missat 4månader, alltså du kommer att bli 16cm längre än vad du är idag skulle jag tro. Jag har också varit mycket kortare än alla andra i klassen, sen är jag född i december så alla andra har ju ett försprång, sen kommer man ikapp flera, du kan vara lugn Felicia! :)
Man kan inte vara säker på hur lång nån blir, det är möjligt att hon slutar växa om en månad också så finns ingen anledning att sätta för höga förhoppningar.

Haien:
Man kan inte vara säker på hur lång nån blir, det är möjligt att hon slutar växa om en månad också så finns ingen anledning att sätta för höga förhoppningar.
Ja visst det är väl inte omöjligt att hon slutar växa bara sädär... Nej jag tror hon växer mer, hon växer nu 7mm i månaden, visst det kanske blir 6mm i månaden, sen 5mm sen 4mm osv men har lite svårt att se det förens om några månader men ja, hon blir kanske inte 170 men inte omöjligt att hon blir 160 iaf. Nu borde jag tänkt till att sannolikheten att hon växer hela 16cm är nog inte så stor men inte omöjlig. Får se hur stor flickan blir!