Forumet - kroppsodörer sexigt?

kroppsodörer sexigt?

682 0 28

forskare och en del läkare påstår ju att man går igång sexuellt på kroppsodörer så som svett. Tror ni att det är stämmer och gör ni själv det? någon på ungdomar.se som gör det? intressant ämne tänker jag när det i en del fall framstår som äckligt med svettlukt och dyliktshatter:

jag blir iaf inte attraherad av människors vars svett luktar illa. Men om jag träffar någon som inte har en svettlukt som luktar skit vet jag ju att den personen passar mig genetiskt vilket gör att jag kanske blir intresserad just därför. Men om jag inte hade pluggat psykologi skulle jag nog inte tänka på det...


Tjohej:

Svettlukt är ju bara äckligt. Alltså ren svettlukt.

jag menar som fetisch ungefär

Spana också in:Tjohej:
Ja, det gör jag. Men då ska det ju inte vara sursvett och starkt, med en frätande effekt. Det ska vara lite fint och vackert, liksom Mycket glad

tror jag förstår. gillar du speciella fötter? förstår du hu jag menar?
shatter: jaha, nääää, det har jag inte. Sitter liksom inte hemma och onanerar till en svettig t-shirt, fy

lol det skulle vara lite skumt. men tänker om du kankse drar in lite försiktigt om du kramar någon som nyligen tränat?

Muppen: lol det skulle vara lite skumt. men tänker om du kankse drar in lite försiktigt om du kramar någon som nyligen tränat?
gör tvärtom då Rodnar brukar hålla andan när jag kramar någon som är svettig. Eller först kollar jag hur illa det luktar bara för att se om vi olika immunförsvar, men sen så håller jag andan. Det luktar ju aldrig gott liksom, bara bättre om man är olik genetiskt.