Forumet - Krossa genusnormerna!

Krossa genusnormerna!

2403 0 26

Kan inte alla sluta se på kvinnor som varelser som hör hemma i köket och ska finnas tillgängliga när det passar? Varför kan inte alla individer få vara som de vill istället? Jag vill inte att folk ska döma mig och kalla mig gay när jag kommer i mina baggy jeans och flanellskjorta. Sluta leva efter gamla normer och våga vara som ni är, innerst inne! 

-En tjej som tröttnat på genusnormer-

Spana också in:

Det finns varken några skrivna lagar eller några framstående normer i samhället som säger att kvinnor ska stå i köket och att man är gay ifall man har baggy jeans. Man får alltså vara som man vill i vårt samhälle och det finns inget, varken normer eller lagar, som säger att man måste följa gamla könsroller. Lillfeministen får börja se världen som den är och sluta gnälla på problem som inte finns.


NiklasW: Det finns varken några skrivna lagar eller några framstående normer i samhället som säger att kvinnor ska stå i köket och att man är gay ifall man har baggy jeans. Man får alltså vara som man vill i vårt samhälle och det finns inget, varken normer eller lagar, som säger att man måste följa gamla könsroller. Lillfeministen får börja se världen som den är och sluta gnälla på problem som inte finns.
heja den vite mannen