Forumet - livet

livet

648 0 31

jag tror jag kommer vara okej med livet, jag lär ju vara insiktsfull nog att inse att jag levt så gott jag kunnat utifrån rådande förutsättningar. allt dåligt har ju fört med sig något gott i form av livserfarenhet liksom.

Hade jag varit singel hade jag velat åka till usa eller typ london och jobbat som au pair. känns inte så relevant nu när jag har en partner som jag vill ha egna barn med inom ett par år liksom. har inga direkta drömmar, vill bli klar med komvux och därefter börja jobba tills jag kommer på vad jag vill utbilda mig till, om jag vill gå någon högskoleutbildning. det är ju inget orimligt, så det hoppas jag verkligen att jag kommer leva efter. vill få barn sen och live happily ever after liksom.

Spana också in:

Ja, jag tror det. Jag har valt att gå min väg och inte följa någon annans drömmar. Gjort aktiva val för att forma min livsstil så som jag vill leva och jag har haft en jättefin relation till min familj. Allt hänger väl på vänskap och så och hur sådant utvecklas. Vill gärna ha kvar mina vänner men också hitta nya. T ex om jag kommer resa runt i jobbet (vilket jag vill göra) måste jag ju börja om "på nytt" överallt och hitta nya vänner osv, vilket kan vara svårt. Så jag hoppas att jag lyckas med det. Och att jag hittar en karl som vill leva med mig. Och att jag bildar en underbar familj. 


Burgfitta: Nej pga kommer bli misslyckad och dö av knark
Hjärta

Är hittills trots allt "nöjd" över hur jag levt. Väldigt oklart över hur jag kommer känna i framtiden över vad som komma skall, då jag ej har någon aning vart jag vill eller ska. Men så länge jag är ärlig mot mit själv, står upp för mig och inte låter mig trampas på kommer jag nog känna mig "nöjd". Finns ingen anldning att ångra det man en gång tyckt varit det bästa valet. Oavsett vart man hamnar.

avd. fett seriös