Forumet - Logic Pro svår...

Logic Pro svår...

1129 1 4
Varför är Logic Pro så svår igentligen? ni som inte vet vad Logic Pro är så är det en sånhär music software (musikprogram) för macbook iMac osv. Iallafall jag vill göra pyssla med Logic Pro men har ingen aning eller kontroll över hur man kör igång. allting är riktigt förvirrande i programmet och när jag söker på youtube så finns det över hundratusentals introduktioner eller såna här lärande videos som inte har med början och göra utan de går in på mitten av hela skitet när man inte ens hunnit lära sig att programmera sina egna ljud, beats osv. Någon duktig som kan berätta eller länka någon bra video som går steg för steg? Trycker fel ganska ofta när jag går in i programet.

Ettanvändarnamn: Kan tyvärr inte hjälpa dig men jag kör med en software som heter cubase och den tycker jag funkar bra och är ganska lätt att använda... det finns ett till program som pappa har och det heter reaper tror jag. 
aa ja känner igen programmet men jag håller mig nog till Logic Pro. vill inte hoppa fram från den ena till det andra bara för att skapa ett ljud. kanske testar framöver när jag tröttnat på det ena. något tips annars ur man använder logicpro?

Spana också in: