Forumet - Lycka via nätet?

Lycka via nätet?

1780 1 7
Har du upplevt lycka, eller lyckats med något tack vare nätet? 
Berätta gärna om något som gjort ditt liv bättre eller enklare pga internet? Allt ifrån en ny vänskap, klarat provet i matte, vågat fråga pinsamma frågor eller fått hjälp på något sätt?

Är nyfiken på dina upplevelser eftersom jag träffar många vuxna som behöver få höra mer om det positiva som sker på nätet :) 

En grym grej som nätet har gjort för mig är att jag pluggade till körkortsprovet online och tack vare allt tragglande där till slut fick mitt körkort. 

Glada hälsningar Jasmine (Stöd & Svar) 
På en mer seriös not så känns trådstarten ganska atavistisk, internet har varit en del av allas dagliga liv sedan runt millenieskiftet och den absoluta majoriteten av alla vuxna personer i det här landet är väl bekanta med alla nyanser av upplevelser som internet kan åstadkomma.
det känns som att frågeställningen är ämnad att besvara saker för väldigt hypotetiska personer som inte riktigt varit närvarande i världen de senaste årtiondena.

Spana också in:


BibelnMedJoel:
Först hittade jag någonting som jag vart intresserad av, sen studerade jag det djupt och sedan tyckte jag att jag vet nog för att påbörja en kanal och det har vart ganska kul
För mig är det samma sak fast med Instagram. Har fått riktigt härliga kommentarer av följare som jag inte har någon aning om vilka de är, alltså kritik på min konst och jag försöker ge kritik tillbaka. Då utvecklas man mer när man kan ta hjälp av varann. Jag har vart självlärd ett bra tag nu och har inte råd för att gå på kurser, så letar ständigt efter workshops och fler följare (som också kommenterar, inte bara ett like).  =D
Då isketch fanns hade jag mer vänner än irl kändes det som. Jag kallade de för mina vänner, och mamma svarade nått tillbaka att de är ju inga riktiga vänner. Nätkompisar får du kalla de. Jag förstod inte riktigt vad hon menade med det då jag var så liten och isketch slutade jag först när jag började med högstadiet. Men jag var med i ett gäng där kan man säga som skapade en grupp på Facebook, med lite blandade åldrar.  Dem träffades och hade roadtrips, önskade att jag var några år äldre då. Sen dog hemsidan ett tag men har fortfarande kvar en isketch spelare som jag chattar med än idag. Gick in på isketch för bara någon dag sedan men tror hemsidan har lagt ner jag vet inte, ändå var den internationell och super aktiv under typ, 2003-2009. iSketch räddade min barndom och mina ensamma nyårsdagar.