Forumet - Mår så fruktansvärt dåligt.

Mår så fruktansvärt dåligt.

2160 0 20

Jag har börjat ettan nu går samhällslinjen. Min närmaste vän och jag har börjat röka så där varje dag i skolan. Delat på en cigg eller så har jag bara smakat något bloss av henne, och nu till saken jag har börjat känna mig beroende av cigg rökt kanske 15-20 cigg högst. MÅR SÅ JÄVLA DÅLIGT ÖVER DET! Det är hur lätt som helst att få tag i cigg, och varje dag frågar dem ska du inte ha en? FAN pallar inte mer VILL inte röka men ändå gör jag det. FAN vill inte bli en jävla stor rökare med lungorna fulla med äckel sot och blodet fullt med nikotin men ändå så röker jag ibland kan inte stå emot grupp trycket, Usch varje dag som går är jag så JÄVLA BESVIKEN på mig själv!  

Vad ska jag göra? HJÄLP!

Spana också in:


Kokos1: kände faktist att jag började känna sug efter det är sugen nu men har inga cigg :D , vissa blir beroende fortare andra nästan inte alls. 
lovar det e inte tecken på att du är beroende snarare en känsla typ "det vore nice med en cigg nu" ungefär samma som "det vore nice med en choklad nu".... tacka nej nästa gång dom bjuder bara