Forumet - Mens och ÄL samtidigt?! [tjejsnack ONLY]

Mens och ÄL samtidigt?! [tjejsnack ONLY]

6364 0 48

READ THIS SHIT: Hej, jag är en ny tjej här :) Jag är 17 år gammal och är lite orolig :P Jag har haft mens sedan jag var 15 år gammal och har aldrig varit med om det här förut. Fick min mens igår kl 2 på kvällen, jag gick på toa {läs inte mer om du är känslig ang det här ämnet..,} torkade mig där fram och såg något genomskinligt blandat  med mens komma ut därifrån, alltså ÄL {ägglossning} och mens. Kan man ha det? Jag brukar få ÄL typ 2 dagar före mensen, men samtidigt??? Och jag vet hur flytningar ser ut och det där var inte ngn flytning. Jag vill fan inte besöka gyn nu när jag har mens...lol. Men har ni haft ÄL samtidigt medan ni har mens? Är det normalt? :P

Jag har epilepsi också...kanske har det ngt med det att göra?

Spana också in:

du har inte ägglossning två dagar före mensen och definitivt inte samtidigt som den, såvida din menscykeln inte är totalt 0-4 dagar lång eller om du är sjuk. under en vanlig menscykel (~28 dar) inträffar ägglossningen i mitten av cykeln, ungefär två veckor före menstruation. genomskinligt sekret är inte enbart en indikation på ägglossning; vill du på ett säkrare sätt (än att bara notera hur livmoderhalssekretet beter sig) fastställa när du har ägglossning behöver du dagligen mäta förändringar i din kroppstemperatur genom hela menscykeln.

Blir mörkrädd när jag läser vad alla skrivit. Alltså, har man mens så har man ägglossning 2 veckor efter mensens första dag. Ägglossningen kommer INTE ut som någon genomskinlig sörja eller hur du beskrev det. Det genomskinliga du beskriver är flytningar.  Ägglossningen kommer ut som mens. Alltså ägget släpper från äggstockarna, blir det inte befruktat kommer det sedan ut som mens. Blir ägget befruktat och du blir gravid kommer det INTE ut någon mens.