Forumet - min drömtråd

min drömtråd

1675 0 3

jag drömde att jag var i ett annat land där man inte fick smita ut. det var ett stort hus och en trädgård, man märkte ingen skillnad på de olika miljöerna. några av mina högstadielärare var där, det hördes bara brus från deras munnar när de pratade. det fanns ett klädställ med olika kläder, en mörkgrön balklänning i satin, med markerad midja och vaddering för brösten, en ljusrosa kortärmad satinblus, och en mörkblå stickad tröja. penja tog på sig den rosa blusen till ett bar beigea byxor med motiveringen att det var så fult att det blev snyggt.

 jag tvekade, och gick därifrån. där ute var det fest. folk drack, skålade och var glada, trots det kusligt dunkla ljuset. jag hade glömt min sprit, men kände mig full. tiden gick snabbt, helt plötsligt var det tidig morgon. jag gick in i köket för att hämta en kopp kaffe och röka en cigg, jag blev erbjuden lådvin istället. när jag gick ut var det någon teateruppvisning vid ett litet hav, skådespelarna låg i tre stora, vita sängar. några var otrevliga, så jag förolämpade dem, sen drog jag med mig den snyggaste snubben ut. han fick inte g iväg för sin mamma, så var sprang ner för trapporna jättesnabbt. 

där ute var det annorlunda. alla gudar och magiska väsen människorna hade hittat på hade blivit verkliga. jag gick runt i staden och försökte undkomma att bli dödad. jag satt på ett av mina favoritställen, då en faun tog tag i mig och skrek åt mig på franska. han var alldeles flottig och ville stoppa ner mig i sin gryta. jag försökte förhandla med hjälp av de få franska ord jag kan, och vi blev vänner. efter ett tag förvandlades han till en snygg man med svartlockigt hår. jag slickade på hans bröstkorg, och min bror som åkte karusell, såg det. jag hade ett litet plastöverklätt fastsatt bredvid mitt högra öga.