Forumet - Min kille vill ha sex

Min kille vill ha sex

2578 1 12
hej! Min kille bor i ett annat land och vi har varit tillsammans sedan mars. Han är jättesnäll o så och jag gillar verkligen han. Men idag så frågade han plötsligt om när jag vat redo för att ha sex och jag är snart fjorton han e snart femton... Jag vet inte riktigt hur jag ska säga, han sa att han hoppades att jag inte skulle ta illa upp. Men han vill ha sex med mig nästa gån jag åker och hälsar på honom d.v.s i början av 2015. Men jag vill och så, fast är ändå lite tveksam, när jag tänker på det så känns det nervöst och det liksom kittlas i hela mig! 

H

Tack på förhand 

Är frågan om du borde ha sex med honom?
Om du inte är 15 vid tillfället så enligt lag njäää men alltså inte många som bryr sig om det

Det viktigaste är att du funderar på om du vill det. Det kan kännas nervöst och bra och sen väl där så vill du inte och då ska han ta det.
Och känner du dig inte tänd eller redo ha nt sex bara för att han vill för då kommer du ha den jobbigaste upplevelsen och inte alls mysigt eller skönt.

Fundera på det (du har ändå ett tag på dig) och prata med honom om det!
Och typisk grej alla säger: Tycker han inte att det är okej så är han sämst och inte värd dig heja dig och dina beslut och känslor

Spana också in:

Har han sagt att han vill att ni ska ha sex nästa gång ni ses? Det är ju bara hans åsikt och är du inte redo så ska du inte ha sex med honom då. Sex är på bådas villkor och ingenting man ska "ställa upp" på som en service för någon annan, oavsett förhållande och ålder.