Forumet - Min mamma såg..

Min mamma såg..

2944 0 36
Skäms jätte mycket och orkar knappt med mig själv längre.. Det värsta saken som jag aldrig skulle vilja ska hända har hänt. 
Min mamma såg en Naken bild på mig.. 
Här om dan visade jag en video på min lillebror på min telefon för henne, sedan bläddra hon bland bilderna och såg en naken bild.. Jag fick panik och ljög och sa att det inte var jag men hon kände igen lakenet jag låg på, jag hann på något sätt radera bilden snabbt och hon la såklart märke till det .

Trots att jag är 18 och får göra vad jag vill så skäms jag jätte mycket , hade för mig att jag raderat allting men tydligen inte. Mamma blev såklart chockad och tror att jag ligger runt men det gör jag inte , bilden är skickad till min pojkvän som hon inte vet om, kunde inte berätta det för henne för att hon blev såklart arg och sa massa saker.. Allt jag kunde göra var att stirra ner på golvet är livrädd och vet inte hur det kommer vara i fortsättningen, vet att det inte går att lösa, men är det någon som råkat ut för samma sak? Vad gjorde du/ ni då? Ledsen
snälla, döm inte mig.

Spana också in:

Vad blev hon arg för? Att någon utnyttjar dig på nätet finns det ju såklart risk för men det verkar ju inte ha varit det hon var orolig över. Säg åt din mamma att du är vuxen. Herregu. 

Men det är klart att man kan bli uhuhu:ig över att ens unge växer upp och blir sexuellt aktiv. Speciellt direkt efter att ha sett en bild på en bebis och tänkt tillbaka på hur man själv hade småbarn, och sedan ser sitt nakna fd småbarn på en utmanande bild. Eller så tog hon hon ut över din pappas nya liv på dig.

mens: Men det är klart att man kan bli uhuhu:ig över att ens unge växer upp och blir sexuellt aktiv. Speciellt direkt efter att ha sett en bild på en bebis och tänkt tillbaka på hur man själv hade småbarn, och sedan ser sitt nakna fd småbarn på en utmanande bild. Eller så tog hon hon ut över din pappas nya liv på dig.
har du fått en stroke eller vafan handlar det här inlägget om?

mens:
läs trådstarten? antar nu helt kallt att lillebrorsan är liten pga finns väl inte mycket idé att visa videos på den annars
okej, jag vet inte, jag anser att man kan visa videos på vuxna människor för varandra, men låt gå. vart står det att pappan skaffat ett nytt liv?

alltså, jag menar egentligen inget illa, känns dock som du har mer info än vad jag kan läsa mig till, trodde du felpostat.

sinnessjuk uns:
okej, jag vet inte, jag anser att man kan visa videos på vuxna människor för varandra, men låt gå. vart står det att pappan skaffat ett nytt liv?

alltså, jag menar egentligen inget illa, känns dock som du har mer info än vad jag kan läsa mig till, trodde du felpostat.
Klart man kan och då gäller ju inte mitt svar men det känns som om hn hade skrivit om det var ngt speciellt lillebrorsan gjorde på videon om det var en vuxen person