Forumet - Min svenska försämras drastiskt

Min svenska försämras drastiskt

4459 0 34

Ja, på senare tid har jag haft svårt att uttrycka mig och tala på svenska, jag får liksom inte ut det. Däremot har min engelska blivit mycket bättre. Jag märker också att min läsförmåga har försämrats och hela mitt ordförråd nästan är borta dessutom så har mitt minne blivit mycket sämre. Vad kan det bero på ? och vad kan jag göra för att jag ska få tillbaka min förmåga att uttrycka mig på ett korrekt sätt ? Hjälp jag börjar verkligen få panik !!! Svenska är ett av mina favoritämnen och jag vill verkligen vara bra på det !!!

Spana också in:

Jodå jag är invandrare, faktum är att jag är somalisk ( inte stolt över det alls ) men jag valde ju inte att vara det och eftersom jag bor i Sverige måste jag integrera mig och det minsta jag kan göra är väl att tala proper svenska ? Därför tar jag avstånd från dessa ''blattar'' och försöker vara en god medborgare. Men på sistone har det vart lite svårt eftersom deras skitsnack fastnar i huvudet på en.. 


HiTech: Jodå jag är invandrare, faktum är att jag är somalisk ( inte stolt över det alls ) men jag valde ju inte att vara det och eftersom jag bor i Sverige måste jag integrera mig och det minsta jag kan göra är väl att tala proper svenska ? Därför tar jag avstånd från dessa ''blattar'' och försöker vara en god medborgare. Men på sistone har det vart lite svårt eftersom deras skitsnack fastnar i huvudet på en.. 
varför är du inte stolt? Du skall vara stolt. Alla är vi människor, spelar ingen roll om personen är invandrare eller inte. För mig spelar inte det någon roll överhuvudtaget, har inga problem att komma överrens med alla.

Anura:
varför är du inte stolt? Du skall vara stolt. Alla är vi människor, spelar ingen roll om personen är invandrare eller inte. För mig spelar inte det någon roll överhuvudtaget, har inga problem att komma överrens med alla.
Hur kan man vara stolt över att vara från ett land som har vart i krig i mer än två decennium ?? jag är stolt invandrare men jag är inte stolt över att vara Somalisk. Jag har inga som helst svårigheter med att komma överens med andra människor så länge de respekterar andra individer, beter sig på ett acceptabelt sätt och följer landet de befinner sig i lagar.