Forumet - Missfall

Missfall

745 0 34
Jag har kollat igenom massvis av dessa trådar, och det är s många som skriver om att det är fel att vara ung som skaffar barn osv. Men har ni någon aning om hur mycket det tar att göra en abort? Att döda sitt eget barn?
Själv var jag helt inställd på att bli mamma tills för en dag sedan när jag fick missfall, det är det värsta som hänt mig... Men oavsett så hade jag ALDRIG klarat av att döda mitt eget barn!

Jag tycker självklart att abortion är en bra lösning för de som verkligen inte skulle kunna ta hand om ett barn osv. men vissa unga mödrar kan faktiskt ta riktigt bra hand om sina barn, pressa dom inte till abort bara för att de är unga!... Klart ska folk få uttrycka sina åsikter, men det finns ju en gräns eller hur, när tycker ni att den passeras?

I samhället idag pressas unga till abort, vad anser ni, är det rättfärdigat att hoppa på folk och pusha dem till ett sådant stort beslut bara för att de är vad samhället anser vara "för unga"?

Spana också in:

schism:

Pressa inte barnen till att bli till bara för att ni är för egoistiska/omogna för att vänta tills ni har blivit äldre. Du kallar det missfall, jag kallar det karma.


Så du tror inte att npgon kan bli en bra förälder, bara för att man är ung?
Självklart ska man inte skaffa barn om man inte kan ta hand om det, men om man kan det?
MissDemeanour:

Så du tror inte att npgon kan bli en bra förälder, bara för att man är ung?


Visst, man vkan ara en bra ung förälder, men man blir fortfarande en BÄTTRE förälder när man har blivit lite äldre och mognat. Därför är det bara själviskt att inte vänta, barnets bästa kommer ju i första hand eller hur.
Så.. det du försöker säga är att du är dum i huvudet och att andra inte bör uttrycka sina åsikter i ämnet för att småflickor kan blir lite ledsena för att alla inte anser att de bör ha en alldeles egen liten talande docka att leka med?

Är man så pass svag att andras åsikter "pressar" en till abort så bör man nog inte skaffa en unge öht.

Sen är det en definitionsfråga. När "pressas" någon till abort? Är det när man kör in en klädgalge och försöker gräva ut ett foster eller är det när någon anser att unga mödrar är olämpliga föräldrar? Och när räknas man som ung mamma? 14 år? 19?
MissDemeanour:

Hurvida folk tycker det är rätt eller fel att pressa unga till abort såsom det görs idag,


1. Vem pressar?
2. Hur görs det idag?

Tycker inte jag ser mycket sådan press alls. Kommer man hit och frågar en så idiotisk sak som "ska jag göra abort?" så får man nog räkna med att få ett svar; det är inte att pressa någon. Om det är någon press jag tycker mig se så är det den omvända; folk som säger att man "mördar sitt barn" för att man gör abort.
Samuraj:

YES! Ett barn mina skattepengar inte kommer att försörja. FAN VAD SKÖNT!!!!


Dina skattepengar? Hur gammal är du [confused]
Föresten, ditt snåle fan skatte pengarna ska gå till staten och populationen, vart annars? Cphuve. Pengarna går till att göra Sverige till en bättre plats, eller skulle du hellre vilja att de fanns fullt me whitetrash folk som behöver extra hjälp, me får inget och kan därför inte komma upp på benen igen? Jag hoppas att du hamnar i en sån situation så får vi se om du skulle acceptera bidrag eller inte.
Pepparkaksgubbe:

Dina skattepengar? Hur gammal är du [confused]


Äldre än dig. Och jag har betalat skatt sen jag var 15 och det var bra många år sedan.

Pepparkaksgubbe:

Jag hoppas att du hamnar i en sån situation så får vi se om du skulle acceptera bidrag eller inte.


Jag kommer aldrig att klanta mig tillräckligt för att hamna i en sådan situation.