Forumet - Mitt träd-tråden

Mitt träd-tråden

1440 0 5

Jag fick en så fin idé igår, mhm.

Mindes en skoluppgift från 3:an eller 4:an i grundskolan då alla valde ut ett träd som de följde genom att kolla till med jämna mellanrum för att följa utvecklingen, dokumentera med en bild och skriva någon rad, som nu under våren när knoppar och löv och fan börjar hända! Förvånad

Det här är ju som klippt och skuret för UM, I thought! Klart som fan att alla här vill ha en trädkompis som de tittar till och fotar och skriver typ "håhå, det har börjat få knoppar!". En anledning att ge sig ut när ingen annan anledning finns. Rodnar

Tänk på att det kan vara dumt att välja ett träd som det sprayats på. En klasskompis till mig gjorde det misstaget två gånger och återkom vid dessa tillfällen till stubbar, och det vill vi väl inte ska hända?

buamfal

Spana också in:

kekeoxo:

mmm??? 

MMM!!!
nubbie:

Haha åh. Mm jag kan göra detta, är ju ändå ute och rör mig i skogen ofta. Ska leta upp något tjusigt träd idag eller i morgon.

Det tycker jag verkligen! RodnarHjärta
Ögon i en plåthink:

Ha, jag har ett avokadoträd som katterna har demolerat. Det är dock vid liv än. Om jag pallade skulle jag kunna dokumentera dess återhämtnings-/långsamma dödsprocess. Det skulle dock inte fylla samma vårighetsfunktion som OP-förslaget på ett träd i det fria.

It's something! Det händer som du skrev något med den i alla fall, och det kan ju vara intressant att följa! Med en bild om dagen eller så... (OCH SEN GÖRA EN GIF MED ALLA! HÅHÅ!)