Forumet - Moppekort Hjäälp

Moppekort Hjäälp

1914 0 9
Det kommer många olika frågor, om både vägskyltar, hur man ska bete sig och trafikregler. Jag klarade det på tredje försöket så de är något man MÅSTE plugga till för att klara det. Har du inte fått inloggning på elevcentralen? Där kan du plugga å sen göra sluttest tills du får alla rätt, då kommer du definitivt klara de!

Ekin: Det kommer många olika frågor, om både vägskyltar, hur man ska bete sig och trafikregler. Jag klarade det på tredje försöket så de är något man MÅSTE plugga till för att klara det. Har du inte fått inloggning på elevcentralen? Där kan du plugga å sen göra sluttest tills du får alla rätt, då kommer du definitivt klara de!
Har fått alla rätt några gånger. Menar du att jag klarar det då?

Spana också in:

Jag kände precis likadant men klarade endå på första försöket, rörde inte ens böckerna heller. Det riktiga provet är precis som dom där test grejerna man gör på elevcentralen, bara att det kanske kommer frågor som du inte har fått innan.
Bara kötta testproven så in i så du kan alla frågor utantill.

Sen på det riktiga provet så tar du det väldigt lugnt. Kommer det en fråga som du inte kan eller är osäker på så bara hoppar du över den och tar nästa. Svara på allt du kan och sen när du gjort det tar du itu med frågorna du var osäker på, använd uteslutningsmetoden och funkar inte det på dom sista så bara gissa. Det är bättre att gissa och kanske få rätt än att inte svara på dom och få fel :)

Jagärdeprimerad1234: ??
Lär dig vad som är rätt är mitt tips. Frågorna på kunskapsprovet (teoriprovet) kommer att vara krångligare ställda så läs NOGA och se till att läsa alternativen minst lika noga. Läser du minsta lilla fel kan du få ett helt annat svar än vad de är ute efter.
Lär dig inte frågorna på Elevcentralen för att kunna frågorna och svaren utan lär dig för att faktiskt kunna det utantill så det inte blir tokigt sen när du är ute och kör.