Forumet - Mycket fett på nästippen?!?

Mycket fett på nästippen?!?

2475 0 7
Hej, min fina vän Elvira undrar om man kan operera bort fettet på nästippen? Jag menar, hennes näsa har en väldigt fin form, men om man klämmer på hennes nästipp så känner man bara skinn och fett.Och på sidorna så är det också väldigt fettigt säger hon. Jag tycker hennes näsa ser bra ut, men i slutet där nere så är det för mycket skin typ? Asså jag har ingen aning om hur jag ska förklara. Hon bad mig skriva detta här, dock så har hon ej pormaskar och skit, vad ska hon göra?

Spana också in:

Vilken elak vän du är :p eller..... Inte elak men typ feg. "Det var hon, inte jag, döda henne - inte mig! För som jag sa, det var hon. Inte jag, alltså"

Aha, och? Vi vill varken döda dig eller henne. Har en ganska jobbig kompis som aldrig vågade fråga lärarna om nycklar till grupprum. Hon trodde de skulle sänka hennes betyg bara för det. Fyfan så jobbig hon var. Värre kontrollfreak än jag.

& jag vet inte riktigt om man kan har fett på nästan men jag antar det, tror mängden fett är genetisk. Undrade sj det här förut men har slutat bry mig