Forumet - neoluff 2013

neoluff 2013

4574 1 153

har nu påbörjat årets sommarprojekt, sen i natt har jag en ryggsäck och inte mycket mer som enda fasta punkt i sommar. det här året hoppas jag att jag har lärt mig från föregående försök, och att jag packat bättre och att jag lärt mig mer. men, vem vet.


nu är allt jag behöver aktiviteter. hela den här veckan tänker jag hålla mig runt arvika, eller iaf värmland, pga planer på torsdag-söndag (typ). men efter det så har jag inget som håller mig någonstans, faktiskt. jag söker därför punkter att anteckna i min quest log. vad finns det för festligt som jag borde hinna göra?


ha i åtanke att jag har i praktiken nollbudget, resande sker till fots eller medelst liftande, så det begränsar mig huvudsakligen till aktiviteter som inte kostar i form av inträde eller dylikt. har dock inget emot utmaningar.

Spana också in:


framtidsmord: Hur fixar du sovplatser? Sover du någonsin hos främlingar?
inga sovplatser fixade än, det styr sig nog. nästan ett dygn kvar tills det blir aktuellt.
sover hos främlingar då och då, men i regel är det hos folk jag känt i alla fall i några timmar.
edit, såg att du frågade hur, inte om. ja, ibland frågar jag folk, ibland blir jag erbjuden, ibland sover jag där jag råkar befinna mig för stunden. klarar lätt ett par veckor i nästan vilken miljö som helst, förutom möjligen farlig innerstad. men förmodligen även farlig innerstad.

framtidsmord:

Aa. Du träffar inte totala främlingar ute på gatan och säger: "Hej får jag sova hos dig?"
Jag undrar nämligen om det fungerar.
tror faktiskt att jag fixat sovplatser på det viset. men det är inte som om jag försöker ofta. känns tryggare att sova utomhus, gillar inte att få nej om jag kan välja att avstå från att fråga, osv.

framtidsmord:
Jag kan tänka mig det.
Men då kanske de vill ligga med en som betalning.
det är förvånansvärt få som vill ligga med äventyrare, man kan tycka att det borde vara fler. jag är rätt snygg ändå. men gillar i regel inte slentrianmässigt sex med främlingar. gillar dock kelande med främlingar, så om det är det som de vill ha så brukar jag vara på.

Biologen:

cool. jag kan pm:a mitt nummer. har sovplats till dig om du vill ha.
awesome. var bor du? har ärende i innerstan (tror jag) på torsdag, och mycket liten planerad budget för kollektivtrafik, men kanske skaffar ett sl-kort det första jag gör för enkelhetens skull.

Leijonsparf: awesome. var bor du? har ärende i innerstan (tror jag) på torsdag, och mycket liten planerad budget för kollektivtrafik, men kanske skaffar ett sl-kort det första jag gör för enkelhetens skull.

jag bor ute i hässelby. alltså förorten. dock kan du ju planka med mig på tunnelbanan (alltså att vi går två på samma kort).

framtidsmord:
De kanske bara inte vågar bjuda in dig i deras säng.

upplever inte att det är ett problem i vanliga fall. kanske är när man har sovsäck som vardagspackning som folk hajar till.
tänker på ett avsnitt av typ, how i met your mother, tror jag, när någon misstar en uteliggare för en utklädd gäst (halloween) och utser denne till ragg. tar ett par dagar innan det kommer fram. alltid undrat varför hon ändrade åsikt helt tvärt, men bör finnas en förklaring. samma kanske gäller här.
dock specifikt sex, tror jag, sängtillträde brukar ordna sig.

Biologen:

jag bor ute i hässelby. alltså förorten. dock kan du ju planka med mig på tunnelbanan (alltså att vi går två på samma kort).
planka på samma kort är bra, då löser det sig nog. och så slipper jag köpa sl-kort direkt. känner mig alltid så begränsad till söder-kungsholmen-vaddetnuheterdärcentralenligger annars när jag saknar sl-kort. och känner inte så enormt mycket folk där, trots allt.