Forumet - nu är jag flintskallig

nu är jag flintskallig

971 0 25
är flintskallig nu o jag gillar fan de de finns såmånga fördelar med att vara flintskallig men ska jag fortsätta med detta? farsan säger ju att han ska slänga trimmen lite synd för de är ju faktiskt mitt hår o inte hans som är borta kan man va skallig på vintern? är tjej hår mer värt en killhår?? vad tycker tjejer om killar Om är flintskalliga??

Spana också in:


reben: om du vill fortsätta med det så tkr jag det låter som en jättebra anledning att fortsätta. dumt att se ut på ett sätt för någon annans skull.
Å andra sidan kan det kanske vara roligt att vara uppskattad av andra för sitt utseende och inte var avskydd av andra för sitt utseende. Så att bara nonchalera och skita i vad andra tycker och tänker kan också ha sina följder.

vonKissekatt: Flintskallig säger man främst om folk som tappat håret. Du är dock inte flintskallig övht utan har hår kvar. Rakar du tätt tätt så att ditt huvud känns som din handflata så blir det väl en annan femma dock. 


vonKissekatt: men herregud man ska inte hänga upp sig på ord. säg vad du vill och gör vad du vill med håret.
men vad ska man kalla de då?  jag kommer raka mig som jag e nu asså inget hår över huvet taget men vad ska  man kalla de?