Forumet - överväger detta seriöst...

överväger detta seriöst...

151 0 24
Image

tänkte först åka till sydpolen, men man måste tydligen vara forskare för att bo där, och enligt aftonbladet kostar turistresor ca 30 000 och varar bara i ett par veckor på sin höjd. länk .

så nöjer mig med det näst bästa, ushuaia är den sydligaste staden på jorden, och under månaderna maj-aug, när vi i sverige plågas av solljus 20 timmar per dygn och jobbigt höga temperaturer, är det i ushuaia lagom temperatur på ca 0 grader. och solen är bara uppe mellan ungefär 10 och 17, och kan lätt undvikas med ett rättvänt dygn.

de har dessutom höga och fina berg där det är ännu kallare och snöigare, ett harry potter-tåg, fin natur, och båtturer till ännu sydligare öar (till exempel South​ Georgia) där man tyvärr inte kan bo.

de enda problemen är att jag inte hittar var man får tag på lägenheter där, bara dyra hotell. nån som vet om de finns någon argentinsk version av blocket? :$ behöver dessutom en inkomst, men kan ju bli kompis med csn igen och läsa någon intressant distanskurs eller bli duktig på internetpoker eller nåt.

någon som vill följa med btw? är ett plus om du kan spanska.

Spana också in: