Forumet - Ont i kroppen av stress, tips?

Ont i kroppen av stress, tips?

2231 0 21

Spana också in:

Träning. Försök att så gott du kan träna bort krämporna. Om du har möjlighet bör du köra slut dig själv rent fysiskt, så att kroppen kan få ur sig den extra-energin som stressen innebär. Det bör fungera både för de kroppsliga symptomen och även hjälpa med det psykiska. Det verkar som att du är i någon form av utdragen måttlig panikångest. Med tanke på den konstanta högpulsen och katastroftankarna.

Ut och spring eller leta upp något gympaband på nätet som du kan köra. Jag tror att du behöver aktivera dig själv med något där du inte tänker och som kan göra av med stressen.


svnfpudkA: är du stillasittande?
brukar hålla igång den första delen av dagen (i dag lyckades jag promenera till centrum och simma lite i badhuset) och ta lite frisk luft på kvällen, däremellan blir jag ofta stillasittande antingen i sängen eller i badrummet (det senare om jag har mycket ångest). försöker undvika sängen så gott det går, men det är svårt när det bara finns två rum att välja mellan.

min sömnvana innan detta var att se på nhl och sen somna gott runt 03-04. nu lägger jag mig mycket tidigare men sover mycket mindre (och vaknar fem gånger per dröm). vad gör man?

Chib: Det verkar som att du är i någon form av utdragen måttlig panikångest.
måttlig för närvarande, tack och lov. den var fullständigt omåttlig förra veckan, med besök på akuten etc.

tar många promenader (och andra slags träningspass när jag orkar) men vet inte riktigt vad jag ska ägna mig åt emellan dem.

trodde jag mådde okej i går kväll men fick hög puls och somnade inte förrän sent på morgonen