Forumet - Orgasmer är orättvisa, nu vet jag!

Orgasmer är orättvisa, nu vet jag!

2613 1 24

Vill skriva av mig lite:

Jag föddes med kuk och hade många orgasmer med den, både själv och med andra. Det var alltid den bästa känslan jag visste och det var alltid skönt. Men jag var aldrig riktigt nöjd med den kroppen och efter tonåren blev det bara värre. När jag var 20 började jag med käka hormoner efter lång terapi/rådgivningstid. Mitt sexliv förändrades mycket. Blev svårare att få stånd och efter ett tag gick det knappt alls och sprutet försvann. Runka blev svårt, men med en vibrator kunde jag komma. Orgasmerna kändes annorlunda, det blev mer av en emotionell upplevelse och ibland var jag lika kåt efteråt och kunde komma flera gånger men det var inte lika skönt som förut.

Det tog tre år innan jag också genomförde en könsoperation och blev kvinna på alla sätt, men det tog lång tid att återhämta sig och läka (nu är jag 24). Att onanera och ha sex var helt nya upplevelser och något att lära sig helt från början! Förstod också vad det betydde att ha svårt att komma, något som aldrig hände med kuk. Efter ett halvår av att ha experimenterat med mig själv lyckades jag äntligen med "det" och det var verkligen helt annorlunda (jämfört med kuk innan hormonbehandling)! Orgasmen byggs upp mycket längre och när det verkligen händer så känns det i hela kroppen. Förut var det en kort intensiv period när det pirrade, nu kommer jag i varma vågor som verkligen tar över en och som håller på mycket längre. Förstår nu hur sjukt orättvist det är mellan könen om orgasmer, men är glad att jag får uppleva det!


Spana också in:


isola: Rätta mig om jag har fel nu men en klitoris har ju 7234729 nerver och fortsätter längre in i kroppen än vad som syns när man upphetsad. Har de verkligen kunnat fixa sådant eller är det inte bara snoppn som fixats till? OBS Vet ingenting om könsoperationer.
Mm och undrar om ts har ett vaginalt hål också.  Nyfiken Rodnar

Varsågod nyfikna flickor och pojkar, crash course i könskorrigering.
Vid en korrigering skapas en klitoris med hjälp av delar av ollonet. Beroende på hur skicklig kirurg, och hur bra ingreppet lyckas Kan det bli möjligt att få orgasm. Huruvida den sedan är jämförbar med den 'biologiska' ju däremot omöjligt.
Vagina skapas med hjälp av huden från pungen vilket ofta ger en "vagina" men vaginal agenesi är inte ovanligt (då pungen och penis ofta krymper av hormonbehandlingen).