Forumet - PARFYMMMM

PARFYMMMM

5461 4 91

Jag använder Armani Code och Amour pour homme by Cacharel. Brukar stå och lukta på mina egna kläder när ingen annan ser och bara njuta av dofterna.

Responsen är god. Med Armani Code på så kommer jag ihåg ett tillfälle utanför en studentpub i Linköping, var lång kö, och en tjej som stod en bra bit längre fram i kön skrek helt plötslgit "Vem fan är det som luktar så jävla gott?" så började hon sniffa igenom alla killar i kön, tillslut när hon kom till mig sa hon "mmm! bingo." HEHE.

Med Cacharel har personer sagt "Herregud människa vad gott du luktar, vad är det du har på dig för parfym?".

Säger no thnx till Aqua di gio och one million osv.

o.1144.jpg

armani-code.jpg


Spana också in:


isola: Folk som badar i parfym borde få den konfiskerad. Det är ett rätt vanligt fenomen bland unga invandrarkillar. Man känner på lukten om någon badare har varit i närheten en lång stund efter. Bra om man tappar bort en sådan vän iof så man kan följa luktspåret.

haha känner igen det där. men tror jag själv är skyldig också ibland, tar nog för många sprut. Men det beror ju ofta på att man inte känner sin egen parfym, precis som man inte känner att det luktar skit i stall efter man varit där ett tag.

Timmmmmmmmmm:

haha känner igen det där. men tror jag själv är skyldig också ibland, tar nog för många sprut. Men det beror ju ofta på att man inte känner sin egen parfym, precis som man inte känner att det luktar skit i stall efter man varit där ett tag.

Minns när jag var liten (hos liten ja) och sprayade på mig i princip allt i parfymdisken. Vi stod där i ett moln av parfym och irriterade alla. Tror tom att jag och kompis blev ombedda att lämna varuhuset pga det någon gång. Men vi ville ju ba lukta så gott som möjligt så länge som möjligt utan att behöva köpa varenda flarra.

Kan använda hudkrämer som doftar vanilj eller sweet pea som känns bara man kommer väldigt nära. Annars använder jag Lancômes Hypnôse eller marry me! av Lanvin (köpte just en ny Rodnar), gillar också Aguileras By Night, ska nog köpa en till.

hm, jag brukar ofta få höra att jag luktar gott. en gång jag minns var på en um-träff när ugh/ass kramade mig å ba ååh vad gott du luktar när vi kramades. en annan gång var lite oväntad, tyckte det var mysigt pga fick kyssar på halsen sen plötsligt ba "vad gott du luktar!" sa att det nog va min parfym, men då sa han "mer en kombination av nyduschat, parfym och du".