Forumet - Parmiddag med min dejt - HJÄLP

Parmiddag med min dejt - HJÄLP

430 0 3

Jag är en brud på  20 år och har nyss flyttat till en större stad. Innan jag flyttade började jag snacka med en kille via en dejtingsida, som är ca 8 år äldre än mig. vi började snacka ca 2 månader innan jag flyttade och träffades ca 1 månad innan jag flyttade, detta var 1½ månad sedan. Jag hade inga direkt förväntningar på denna dejt, utan såg det mest som en kul grej. Jag har alltid varit en sådan tjej som sällan ger killar chanser och är väldigt kräsen av mig.

Men gud,  jag föll faktiskt lite för honom redan på första dejten. Slaggade hos honom men inget hände. Vi hade pratat lite om sex och att båda söker något seriöst och båda var överrens över att vi inte bara ville ha någon att ligga med.

Redan helgen efter ville jag träffa honom igen, så jag åkte ner till honom och vi umgicks hela helgen. Hade sex, såklart. Sedan har vi träffats lite sporadiskt och jag tycker mer och mer om honom för varje gång. Nu när vi liksom har börjat träffats har han blivit mer och mer seg på sms så jag (som förövrigt är en väldigt överanalyserande själ, har börjat tvivla på om han är intresserad och så vidare).

Vi har aldrig riktigt pratat om var vi står, men han visar att han tycker om mig. Har nästan ibland sagt nej till sex och vill istället sova. Vilket tyder att han är seriös och inte bara vill ligga.

Han liksom rör vid mig, kysser mig hejdå och så vidare. För två veckor sedan, några dagar efter att jag hade flyttat frågade han var jag gjord eett visst datum, jag sa att jag inte hade något för mig. Han skrev då "vi ska ut och äta med x och y då", vilket är hans BÄSTA kompis och dennes flickvän/sambo.

Nu sitter jag här dagen innan i lite smått panik och vet inte hur jag ska hantera det hela. Detta är den första killen jag träffar SERIÖST, annars har jag bara haft ONS. Det känns så himla seriöst hela grejen.. så det känns ju liksom som att det är det. Men med tanke på att vi inte har pratat om var vi står så kan jag inte heller sluta analysera.

Såå alla där ute som nåågon gång varit på en dubbeldejt.. HJÄLP mig.. hur gör man? Vad ska man prata om?

Skulle i huvudtaget någon som INTE är seriös introducera en inför dennes bästa vän?


Helt ärligt tror jag att du mest ska gå dit och go with the flow. Det är som att lära känna kompisar, en ny människa, prata om det som händer just i stunden. Berätta om historia om något som hände i veckan och försök få en konversation genom det.
Det känns ju som att du har hittat någon som vill göra något av er relation!


FruLiten: Han är seriös skulle jag gissa. Fråga honom annars, kommunikation är viktigt.
Hans vänner är människor precis som du, ett möte med dom är ingenting du behöver oroa dig för. Var bara dig själv.
Det är sant. Jag vill ta upp det med honom, men ser aldrig att det kommer något bra tillfälle. Och sedan blir jag nervös barajag tänker på det. Angående hans vänner känns det kul att han drar med mig på en sådan grej. Men jag är så rädd på hur de ska se på mig. Jag menar de är mellan 28 och 30 alla tre.