Forumet - Partner som e tjööökkkk

Partner som e tjööökkkk

4911 0 172
Träffade en trevlig individ i veckan, blev mer än ett ONS, hon ville ses en massa och jag har börjat trivas med henne.

DOCK, e hennes kroppstyp helt fel och jag har börjat tröttna på sexet då jag började tända mindre när jag märkte att hon va mullig.

Samtidigt känns det lite väl grovt o säga, "jag gillar dig, men tappa vikt".

Hur skulle ni göra? Personligheten och kemin finns där, men jag kan inte vara nöjd/tänd med någon vars kropp är så mycket mindre tränad än min egen.

Spana också in:

Lidande små barn:

Lol, snacka om ytlig.


Jag förstår att du var oskuld till du var 20, är oskuld, tänder på tjockisar eller så varade ditt första förhållande allt för länge.

Greger_EFG:

men jag kan inte vara nöjd/tänd med någon vars kropp är så mycket mindre tränad än min egen.


Antingen dumpar du henne, eller så berättar du hur du känner och hoppas på det bästa. Du kan också så snabbt och smidigt som möjligt flytta ihop med henne, följt av att du sakta svälter henne.
Jonnybravo91:

Jag förstår att du var oskuld till du var 20, är oskuld, tänder på tjockisar eller så varade ditt första förhållande allt för länge.


Fel på alla tre faktiskt. Jag tänder inte på tjockisar, var oskuld fram till 18 och har inte haft något förhållande. Du däremot måste ju vara lite efterbliven om du tror att tjock och mullig är samma sak.

Men du kanske föredrar trådsmala ÄS-ungar som går sönder bara man petar på dem, vad vet jag?
Att folk skriver att han är ytlig är ju bara bs... Självklart ska man tända på personen man är tillsammans med. Men är han kär i tjejen så kommer han automatiskt tända på henne. Men att bli kär i en tjej som man inte tänder på tror jag är lite svårt faktiskt.

Sen självklart är det attraktivt med kvinnor som bryr sig om sitt yttre, (utan att överdriva=motsatt effekt) tränar och har en aktiv sund livs stil.
Sen är ju ingen perfekt överallt, letar man efter total perfektion hos sin partner blir det ju naturligtvis en annan sak.

Antingen så får du henne dit du vill, dvs börja träna o leva sunt. Hon blir säkert självsäkrare då med.
Eller så blir du kompis med henne tills hon tappat vikt eller tills du är kär på riktigt[cool]